about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

موسسه خبری سایبربان: چندین برنامه در Google Play وجود دارند که ادعا می‌شود قادر به هک کردن حساب‌های فیس بوک می‌باشند. از اینرو محققان امنیتی شرکت F-Secure، اینگونه برنامه‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و مشخص کردند که  روبرو شدن با چنین برنامه هایی به نفع کاربران نمی‌باشد.

این برنامه که " هکر برای فیس بوک " نامیده می‌شود، ادعا می‌کند که به کاربران اجازه می‌دهد تا به رمز عبور هر حساب کاربری دست پیدا کنند. پس از راه اندازی برنامه، در ابتدا به کاربران آموزش داده می‌شود تا آنرا با 5 ستاره در Google Play امتیازدهی کنند که به درستی کار می‌کند.

سپس به کاربران یک آگهی تبلیغاتی معرفی می‌شود که برای فریب دادن آنها برای نصب آنتی ویروس جعلی بر روی دستگاه‌های آندروید شان طراحی شده است.

جالب توجه است که توسعه دهنده این نرم افزار، یک تکذیب نامه ای را در این ارتباط انتشار داده و بیان کرده است که این تنها یک برنامه سرگرم کننده است و هر گونه هک حساب فیس بوک با یک برنامه واقعی غیر قانونی خواهد بود.

از آنجایی که این برنامه تلاش می‌کند تا شما را راغب به نصب آنتی ویروس جعلی کند، در صدد فریب شما می‌باشد نه چیز دیگری. پس بسیار مراقب باشید!/


تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.