about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

هشدار هند به رسانه‌های اجتماعی

دولت هند به رسانه‌های اجتماعی هشدار داد تا قوانینی را برای جلوگیری از دیپ فیک ها اعمال کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، دولت هند به رسانه‌های اجتماعی از جمله فیس‌بوک و یوتیوب هشدار داد که مکرراً به کاربران خود یادآوری کنند که قوانین محلی هند، آن‌ها را از انتشار مطالبی که فحاشی یا اطلاعات نادرست را منتشر می‌کند منع می‌کند.

این هشدار توسط معاون وزیر فناوری اطلاعات، راجیو چاندراسخار در جلسه ای غیرعلنی اعلام شد که در آن جلسه او گفت:

 بسیاری از شرکت ها هنوز شرایط خود را با قوانین 2022 که محتوای مضر برای کودکان و جعل هویت شخصی را ممنوع میکند، به روز نکرده اند.

او در ادامه افزود :

شرکت‌ها باید به کاربران یادآوری کنند که نمی‌توانند چنین محتوایی را پست نمایند.در غیر این صورت ،دولت هند دستوراتی را صادر خواهد کرد که آنها را مجبور به انجام این کار کند.

وزارت فناوری اطلاعات هند در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که همه پلتفرم‌ها توافق کرده‌اند که دستورالعمل‌های محتوای خود را با قوانین دولتی هماهنگ کنند.

شرکت آلفابت، در بیانیه‌ای اعلام کرد که به توسعه هوش مصنوعی متعهد است و سیاست‌ها و سیستم‌هایی قوی برای شناسایی و حذف محتوای مضر در محصولات و پلتفرم‌های خود دارد.

دولت هند و نخست وزیر نارندرا مودی در روزهای اخیر نگرانی هایی را در مورد دیپ فیک مطرح کرده اند.

در جریان نشست مجازی کشورهای گروه 20 ، نخست وزیر مودی از رهبران جهانی خواست تا به طور مشترک در جهت تنظیم هوش مصنوعی کار کنند و نگرانی‌هایی را در مورد تأثیر منفی دیپ فیک بر جامعه مطرح کرد.

سال گذشته، دولت به‌طور خصوصی از رسانه های اجتماعی به خاطر حذف نکردن اخبار جعلی در سایت‌هایشان انتقاد کرد و گفت که این شرکت‌ها را مجبور به دستور حذف محتوا کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد