about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مقامات اماراتی اخطار نقص امنیتی برای کاربران اَپل و اندروید صادر کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یکی از مقامات امارات متحده عربی به ساکنان درباره یک مشکل امنیت سایبری، که ممکن است کاربران اَپل و اندروید را تحت تأثیر قرار دهد، هشدار داد.

شورای امنیت سایبری امارات در توییتی خاطرنشان کرد که به‌روزرسانی اضطراری اَپل یک آسیب‌پذیری امنیتی جدی را با «CVE-2023-41064»، «CVE-2023-41061» و «CVE-2023-35674» برای کاربران اندرویدی برطرف کرده است.

این مرجع به کاربران توصیه کرد که آخرین به‌روزرسانی‌های اَپل و اندروید را برای مقابله با نگرانی امنیتی نصب کنند.

به گفته کارشناسان اماراتی، این نقص‌ها اجازه دسترسی غیرمجاز به اطلاعات حساس و کنترل کامل دستگاه را می‌دهد.

مشکل اَپل

محققان در گروه نظارت دیجیتال «Citizen Lab» گفتند که نرم‌افزارهای جاسوسی را یافته‌اند که با شرکت اطلاعات سایبری «NSO» مرتبط است، که از یک نقص جدید کشف شده در دستگاه‌های اَپل سوءاستفاده می‌کند.

Citizen Lab در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حین بازرسی دستگاه اَپل کارمند یک گروه جامعه مدنی مستقر در واشنگتن، متوجه یک نقص سایبری با هدف آلوده کردن دستگاه به جاسوس‌افزار NSO شده است.

شرکت اظهار داشت که اَپل تأیید کرده که استفاده از ویژگی «حالت قفل» امنیتی بالا موجود در دستگاه‌های اَپل، این حمله خاص را مسدود می‌کند.

به گفته محققان، این نقص باعث می‌شود آیفون‌هایی که آخرین نسخه «iOS (16.6)» را بدون هیچ گونه تعاملی از جانب قربانی اجرا می‌کنند، به خطر بیفتند؛ و به‌روزرسانی جدید این آسیب‌پذیری را برطرف می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.