about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی درمورد حملات سایبری در فصل تعطیلات هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی نسبت به افزایش احتمال حملات سایبری به ویژه در جشن‌های سال نو و فصل تعطیلات هشدار داد و به مردم گفت که هوشیار باشند.

این نهاد اماراتی به مقامات و نهادهای عمومی گفت که سیستم‌های دفاع سایبری خود را فعال کنند و از سازمان‌ها خواست تا آگاهی خود را در مورد حملات سایبری افزایش دهند.

این شورا همچنین از هر کسی که مشکوک است هدف حمله سایبری قرار گرفته، دعوت کرد تا به مقامات اطلاع دهند و با آنها همکاری کنند.

براساس گزارش شرکت امنیت سایبری «Group-IB»، تعداد حملات سایبری در منطقه خلیج فارس در سال 2021 نسبت به سال قبل 85 درصد رشد داشته است.

کارشناسان معتقدند که افزایش دیجیتالی شدن خدمات و فعالیت‌های آنلاین در خاورمیانه یکی از دلایل اصلی این جهش است و نسبت به خطر احتمالی حملات سایبری در چندین بخش کلیدی از جمله آب، گاز و برق هشدار داده‌اند.

از آنجایی که استفاده از ابزارهای هک آسان‌تر شده و سود بردن از فصل تعطیلات را برای هکرها ممکن می‌سازد، این شورا بر اهمیت اتخاذ سیاست‌های امنیت سایبری و مکانیسم‌های حفاظتی تأکید کرد.

در چند سال گذشته، سیاست‌گذاران بر نیاز به بهبود دانش عمومی در مورد ایمنی آنلاین و همچنین افزایش آگاهی سازمان‌ها و افراد دولتی و خصوصی تأکید کرده‌اند که نقش مهمی در دفاع از جامعه در برابر حملات سایبری خصمانه خواهد داشت.

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی در نوامبر 2020 تأسیس شد. اوایل امسال، یادداشت تفاهمی با سیسکو برای تقویت استراتژی‌ها و تلاش‌های امنیت سایبری در این کشور امضا کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.