about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت Atlassian در مورد یک نقص امنیتی جدی در نرم افزار مدیریت سرویس جیرا هشدار داد و از کاربران خواست هر چه سریع تر اقدام به نصب نسخه های جدیدتر کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک آسیب پذیری جدی در پایگاه داده و سرور مدیریت خدمات Jira (جیرا) شناسایی شده که این امکان را به مهاجمین می دهد تا خود را به جای دیگر کاربران جا بزنند و از راه دور به سیستم ها دسترسی پیدا کنند.

آتلاسیان مدعی است که این نقص امنیتی توانسته از طریق نسخه 5.5.0، نسخه 5.3.0 را تحت الشعاع قرار دهد و هکرها می توانند تحت شرایط خاصی به نسخه های نرم افزار مدیریت خدمات جیرا دسترسی پیدا کنند. 

مهاجم می تواند با دسترسی نوشتن به دایرکتوری کاربر، به توکن های ثبت نام ارسالی به کاربرانی که هیچ گاه به حساب ورود نکرده اند، دسترسی پیدا کند. 

این آسیب پذیری (CVE-2023-22501) با نمره شدت 9.4 از 10 می تواند برای هدف قرار دادن حساب های ربات مورد استفاده قرار بگیرد. 

آتلاسیان آپدیت امنیتی را به منظور حل این مشکل منتشر کرده و از ادمین ها خواسته تا نسخه نرم افزار را به ورژن های 5.3.3، 5.4.2، 5.5.1 و 5.6.0 یا بالاتر ارتقاء دهند. 

این شرکت هشدار به کاربران هشدار داد: 

تغییرات پسورد صورت گرفته از سوی مهاجمین منجر به تولید و ارسال نوتیفیکیشن ایمیل به مالک حساب نخواهد شد. این موضوع، کار را برای شناسایی خطر مشکل می کند. 

در صورت شناسایی خطر توصیه می شود به سرعت ارتباط سرور در معرض خطر را از شبکه هدف قطع و غیر فعال کنید تا بتوانید گستره حمله را به حداقل برسانید. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.