about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سناتور فیلیپینی در مورد حملات سایبری و خطرات آنها روی امنیت ملی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رافی تولفو (Raffy Tulfo)، سناتور فیلیپینی با ابراز نگرانی درمورد تهدیدات امنیت ملی فیلیپین به دلیل نبود زیرساخت و فناوری امنیت سایبری، بر لزوم احتیاط دولت در تهیه رایانه و سایر نیازهای فناوری از کشورهای خارجی تأکید کرد.

تولفو در جریان جلسه کمیته فرعی مالی در مورد بودجه پیشنهادی 2023 وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات (DICT) و آژانس‌های وابسته به آن خاطرنشان کرد که فیلیپین در برابر حملات سایبری کشورهای خارجی، که این کشور را دشمن می‌دانند، آسیب‌پذیر است.

وی افزود :

«من برای کشورم می‌ترسم، از مردم خود می‌ترسم، از خانواده‌ام می‌ترسم که شاید یک روز صبح با روند متفاوتی در فیلیپین از خواب بیدار شویم. این امکان برای هکرهای خارجی وجود دارد که حملات سایبری گسترده‌ای را به کشورهایی که آنها را دشمن می‌دانند برای ایجاد هرج و مرج انجام دهند.»

او این بیانیه را پس از آن بیان کرد که نمایندگان وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز هماهنگی و تحقیقات جرایم سایبری (CICC) تأیید کردند که فیلیپین از دفاع ضعیف در برابر تهدیدات و حملات سایبری برخوردار است.

تولفو گفت که امیدوار است کنگره افزایش بودجه سال 2023 وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و آژانس‌های وابسته به آن را در نظر بگیرد.

این سناتور فیلیپینی اظهار داشت :

«بودجه شما باید واقعاً افزایش یابد تا بتوانید از فضای سایبری ما در برابر حملات سایبری محافظت کنید. این به نفع مردم فیلیپین و حفاظت از امنیت ملی ما است. علاوه بر تقویت دفاع در برابر تهدیدات سایبری، فیلیپین باید روی متخصصان فناوری اطلاعات با استعداد سرمایه‌گذاری کند که به خوبی در شیوه‌های ضد هک مسلط هستند.»

وی به وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز هماهنگی و تحقیقات جرایم سایبری نسبت به تکنیک به اصطلاح «چاله آبی» هشدار داد که از سوی هکرها برای آلوده کردن ویروس‌ها روی رایانه‌هایی که تأمین‌کنندگان به هدف مورد نظر توزیع می‌کنند استفاده می‌شود. هکرها معمولاً منتظر می‌مانند تا رایانه‌های آلوده نصب شوند و قبل از شروع حملات با خانه تماس بگیرند.

او همچنین نسبت به ویروسی به نام زامبی (zombies) هشدار داد که قبلاً بیش از 730 هزار رایانه آمریکایی را آلوده و آنها را به رایانه‌های برده تبدیل کرد که در حملات سایبری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تولفو توضیح داد که یکی دیگر از دلایل نگرانی امنیت سایبری گروهی از هکرها به نام «Hidden Lynx» است که با حملات سایبری پرمخاطب در سراسر جهان مرتبط و به شرکت‌های فناوری مانند گوگل، ارائه دهندگان خدمات مالی، پیمانکاران دفاعی و سازمان‌های دولتی حمله کرده است.

سناتور خاطرنشان کرد :

«زمانی که کشورهای دیگر علیه ما حمله سایبری انجام دهند، بسیاری افراد آسیب خواهند دید. هکرها می‌توانند عملیاتهای شبکه برق، تأسیسات عمومی، ادارات دولتی و حتی تأسیسات نظامی ما را نابود کنند. بنابراین ما باید در خرید سیستم‌های کامپیوتری مراقب باشیم. حملات سایبری می‌توانند قطارهای راه‌آهن، ارتباطات و بانک‌ها و مؤسسات مالی را تحت تأثیر قرار دهند.»

او هشدار داد که هکرهای خارجی نیز می‌توانند در روند انتخابات دخالت کنند، درست مانند آنچه در انتخابات سال 2016 آمریکا رخ داد که در آن اطلاعات نادرست و مخرب گسترده‌ای منتشر شد.

تولفو همچنین نسبت به نصب دکل‌های سلولی که بخشی از آن متعلق به یک نهاد خارجی در کمپ‌های نظامی کشور است، ابراز نگرانی کرد، زیرا این امر تهدیدات جدی امنیت ملی را به همراه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.