about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

هشدار در مورد مشکلات جدی ویندوز 7

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مایکروسافت با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرده که ویندوز 7 دارای آسیب‌پذیری‌های مختلفی است که ازجمله آن‌ها می‌توان به حفره‌ها و کمبودهای امنیتی و همین‌طور برخی محدودیت‌های سخت‌افزاری برای پشتیبانی از برخی پلاتفورم ها در آینده اشاره کرد.

این شرکت تصریح کرده که اگر چه ویندوز 7 در زمان عرضه سیستم‌عامل مطلوب و پیشرفته‌ای بوده، اما باگذشت زمان و با پیشرفت فناوری دیگر پاسخگوی نیازهای کاربران نخواهد بود و از استانداردهای امنیتی بالایی نیز برخوردار نیست.
مارکوس نیچل مدیر واحد ویندوز مایکروسافت در کشور آلمان می‌گوید معماری امنیتی ویندوز 7 بسیار قدیمی است و کاربران عادی و به‌خصوص صاحبان مشاغل باید برای جلوگیری از موفقیت حملات سایبری علیه خود از ویندوزهای جدیدتر استفاده کنند.
مایکروسافت مدعی است استفاده از ویندوز 7 هزینه‌های عملیاتی شرکت‌های تجاری را هم افزایش می‌دهد و کار آیی آن‌ها را کاهش می‌دهد و باید توجه داشت که تراشه‌های جدید ساخت شرکت‌هایی مانند ای ام دی، اینتل و کوالکوم با این ویندوز سازگاری ندارند. این شرکت مهاجرت به ویندوز 10 را به همه کاربران خود توصیه کرده است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد