about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

شرکت مخابرات ایران نسبت به کلاهبرداری پیامکی به بهانه برنده شدن در مسابقات و قرعه‌کشی‌های مختلف، هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ، شرکت مخابرات ایران نسبت به کلاهبرداری پیامکی به بهانه برنده شدن در مسابقات و قرعه ‌کشی‌های مختلف و اظهار موارد کذب به‌عنوان امور مشترکین این شرکت هشدار داد و اعلام کرد: مشترکین مراقب باشند فریب این‌گونه کلاهبرداری ها را نخورند.

برخی کلاهبرداران و افراد سودجو طی روزهای اخیر با ارسال پیامک به مردم به بهانه برنده شدن، خود را به‌عنوان امور مشترکین مخابرات معرفی می‌کنند تا به مقاصد سودجویانه خود برسند.

طی روزهای اخیر، کلاهبرداران به تعدادی از مشترکین در استان‌های مختلف، پیامکی حاوی وعده دروغین برنده شدن تبلت، سرویس آشپزخانه و ... ارسال و ضمن معرفی خود به‌عنوان امور مشترکین مخابرات یا همراه اول، درخواست اخاذی و واریز پول از آنان می‌کنند.

تعدادی از مشترکین این‌گونه کلاهبرداری ها را از طریق درگاه‌های ارتباطی شرکت اطلاع داده‌اند و از تمام هم‌وطنان درخواست می‌شود در صورت مواجهه با موارد مشابه، جزئیات این اقدام به کلاهبرداری و عمل مجرمانه را در سراسر کشور در اسرع وقت به شماره ۲۰۲۱، سامانه ارتباط مردمی مخابرات اطلاع دهند.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.