about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هشدار حملات سایبری هکرها به شرکت های نفتی

شرکت امنیتی سیمانتک در گزارشی از خود بیان کرد که گروهی از هکرهای ناشناس که در خاورمیانه مستقر می باشند، تصمیم گرفته اند که در آینده ای نزدیک شرکت های نفتی، گازی و انرژی عربستان سعودی، امارات و قطر را مورد هجوم حملات سایبری خود قرار دهند.

هدف و انگیزه این گروه کاملا سیاسی می باشد و اعلام شده که آنها در حال برنامه ریزی حملات خود در 20 ژوئن به بعد می باشند. علت سیاسی بودن این حمله فروش نفت این کشورها با دلار آمریکا به عنوان ارز مرجع در خرید و فروش نفت است.

برخی از شرکت های هدف عبارتند از: شرکت نفتی کویت، شرکت توسعه ای نفت و گاز عمان، شرکت نفت و گاز قطر، شرکت سعودی آرامکو، شرکت نفت و گاز بحرین، ADNOC و ENOC.

در حالی که اطلاعات محدودی  از ابزار مورد استفاده در این حمله وجود دارد، شرکت سیمانتک بر اساس مشاهدات قبلی بیان می کند که این حملات به احتمال زیاد شامل حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDoS) ، حملات فیشینگ، نفوذ و تلاش برای سرقت اطلاعات از طریق سوء استفاده از برنامه های وب و نرم افزارهای آسیب پذیر و هم چنین با هدف از کار انداختن وب سایت صورت می گیرند.

صنعت پتروشیمی در خاورمیانه در چند سال گذشته به حملات اینترنتی بسیار آسیب پذیر بوده است و سیستم های رایانه ای شرکت آرامکو، بزرگترین تولید کننده نفت در جهان، توسط ویروسی خطرناک در ماه اوت 2012  آلوده شدند که خسارات مالی فراوانی را برای این شرکت به دنبال داشت.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.