about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هشدار: جلوی عروسک‌های جدید زیاد حرف نزنید!!

بسیاری از اسباب‌بازی‌های آینده به اینترنت وصل خواهند شد و با بچه‌ها ارتباطی دوطرفه برقرار خواهند کرد.

به نقل از آی تی اس ان (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات) از یاهو، نمایشگاه بین‌المللی اسباب‌بازی ۲۰۱۵ هفته گذشته در نیویورک برگزار شد. نکته قابل توجه در این نمایشگاه حضور اسباب‌بازی‌های کلاسیک، در کنار اسباب بازی‌هایی بود که در آن‌ها نگاهی به آینده دیده می‌شد و همان‌طور که انتظار می‌رفت بسیاری از آن‌ها قابلیت اتصال به اینترنت را دارا هستند و هم‌زمان با بچه‌ها ارتباط برقرار می‌کنند، حرف‌هایشان را ضبط می‌کنند تا بتوانند علائقشان را در نظر بگیرند و خود را با آن‌ها تطبیق دهند. این سطح از پیشرفت در صنعت عروسک‌سازی هر مخاطبی را به تعجب وامی‌دارد، مثلاً بچه‌ها می‌توانند در حین بازی دیکته‌شان را خوب کنند و حساب یاد بگیرند.

ولی خوب این فقط یک‌طرف ماجراست. طرف دیگر امکان سوءاستفاده از این ابزار است. به طوری که می‌توانند از همان خردسالی برای بچه‌ها پروفایل یا درواقع پرونده اینترنتی درست کنند تا بعداً مطابق میلشان و در صورت لزوم اهداف خود را پیش ببرند. البته شاید خود سازنده‌ها هم این کار را نکنند. ولی ازآنجاکه معلوم نیست چه به سر اطلاعاتی که از کودکانمان جمع می‌کنند خواهد آمد توجه به ماهیت مکالمات کودک با اسباب‌بازی‌هایش ضروری به نظر می‌رسد.

یک نمونه از این اسباب‌بازی‌ها یک دایناسور سبز است که برای بچه‌های ۴ تا ۷ ساله طراحی شده است و قرار است به زودی وارد بازار ‌شود. بچه دکمه‌ای را که روی شکم دایناسور وجود دارد را فشار می‌دهد و از او سؤال می‌کند. دایناسور هم از طریق اینترنت بی‌سیم خانه به اینترنت وصل می‌شود و با صدای کلفت جواب بچه را می‌دهد. گاهی هم دایناسور از بچه سؤال می‌کند و پاسخ‌های او را حفظ می‌کند. سؤال‌ها بیشتر معماهایی در مورد حساب و زبان هستند و طوری طراحی‌شده‌اند که با گذشت زمان تکامل پیدا می‌کنند. وقتی بچه توانست همه سؤال‌ها را خوب جواب دهد به سطح بالاتری می‌رود و سؤال‌ها سخت‌تر می‌شوند.

در این اسباب بازی والدین هم می‌توانند به متون نوشتاری گفتگوی کودک خود با دایناسورش دسترسی داشته باشند. امکان سانسور هم هست و پاسخ برخی سؤال‌ها از طرف والدین تعیین شود. مثلاً می‌تواند طوری تنظیم شود که اگر بچه پرسید «بچه‌ها از کجا می‌آیند» دایناسور جواب دهد «از مادرت بپرس».

هرچند اصول این اسباب‌بازی‌های «متصل به اینترنت» کم و بیش یکی است، ولی تفاوت‌هایی هم دارند. مثلاً یکی دیگر از این اسباب‌بازی‌ها صدا را هم ضبط می‌کند به پدر و مادر امکان می‌دهد که مکالمات کودک خود با اسباب‌بازی‌اش را بشنوند و مثلاً بدانند بچه برای عیدی چه می‌خواهد.

البته تلاش‌هایی می‌شود تا سازندگان اسباب‌بازی‌ها از اطلاعاتی که جمع می‌شود استفاده نکنند، ولی قوانین هم‌نسبی‌اند و به راحتی نمی‌توان مانع جمع‌آوری اطلاعات شد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.