about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک مقام ارشد سایبری ایالات متحده روز شنبه هشدار داد که هکرهای چینی، خود را در موقعیت انجام حملات سایبری مخرب علیه زیرساخت های حیاتی ایالات متحده قرار داده اند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، جن ایسترلی، مدیر آژانس امنیت سایبری و زیرساخت ایالات متحده، در یک نشست در کنفرانس هکری دف کان (Def Con) در لاس وگاس، گفت:

امیدوارم مردم هشدار نسبتاً جدی در مورد پتانسیل چین برای استفاده از امکانات خود را جدی بگیرند. در صورت بروز درگیری در تنگه‌های تایوان، توانایی‌های بسیار خوبی برای پیگیری زیرساخت‌های حیاتی ما وجود دارد.

چنین حملاتی منعکس کننده محوری قابل توجه از نوع فعالیت سایبری است که از لحاظ تاریخی به چین نسبت داده می شود، که برای سال ها عمدتاً شامل رگبار جاسوسی و سرقت داده ها بوده است، اما نه حملات مخربی که برای آسیب رساندن به سیستم ها طراحی شده است.

اظهارات ایسترلی منعکس کننده چندین هشدار دیگر بود که امسال در مورد پتانسیل چین برای انجام حملات سایبری مخرب مطرح شد.

در ماه مه، مایکروسافت نیز هشدار داده بود که هکرهای وابسته به دولت چین زیرساخت های حیاتی ایالات متحده را هدف قرار داده اند.

دفتر مدیر اطلاعات ملی در جدیدترین ارزیابی تهدیدات سالانه خود که در فوریه منتشر شد، گفت:

چین تقریباً به طور قطع قادر به انجام حملات سایبری است که می‌تواند خدمات زیرساختی حیاتی در ایالات متحده، از جمله علیه خطوط لوله نفت و گاز و سیستم های ریلی را مختل کند.

ماه گذشته، نیویورک تایمز گزارش داده بود که ایالات متحده فعالانه تر از آنچه قبلاً شناخته شده بود، به دنبال هکرهای چینی در زیرساخت های حیاتی است.

در این گزارش آمده است که چین تقریباً به صورت قاطعانه اگر معتقد باشد درگیری با ایالات متحده امری قریب‌الوقوع است، انجام عملیات سایبری تهاجمی علیه زیرساخت‌های حیاتی و دارایی‌های نظامی آمریکا در سرتاسر جهان را در نظر خواهد گرفت.

ایسترلی گفت:

هکرهای وابسته به کمپین هایی که زیرساخت های ایالات متحده را هدف قرار می دهند، به ویژه در «قابل دسترس نبودن» مهارت دارند، جایی که از فرآیندهای رایانه ای موجود قربانیان به جای معرفی نرم افزارهای مخرب جدید استفاده می کنند، روشی که تشخیص آنها را سخت تر خواهد کرد.

دیوید پکوسکه، مدیر اداره امنیت حمل و نقل ایالات متحده، که بر امنیت خطوط لوله، بنادر، راه‌آهن و هوانوردی ایالات متحده نظارت دارد، در همان نشست گفت که اپراتورهای زیرساختی حیاتی باید فوراً برای چنین حملات سایبری آماده شوند تا در آیندده غافلگیر نشوند.

پکوسکه گفت:

زمان در انجام این اقدام، دوست ما نیست. ما باید خیلی خیلی سریع عمل کنیم. به همین دلیل است که ما و شرکای صنعتی ما به سرعت حرکت کرده‌ایم. ما باید اکنون آماده باشیم.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد