about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تایلند نسبت به افزایش تهدیدات سایبری در بحبوحه درگیری روسیه و اوکراین هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ آژانس امنیت سایبری ملی (NCSA) تایلند نسبت به افزایش خطرات سایبری به دلیل بحران جاری در اوکراین هشدار داد و از شرکت‌ها و آژانس‌ها خواست تا اقدامات حفاظت سایبری خود را افزایش دهند.

آمورن چامچوی (Amorn Chomchoey)، معاون دبیرکل آژانس امنیت سایبری ملی تایلند گفت که از 13 ژانویه سال جاری 12 حمله سایبری مرتبط با درگیری روسیه و اوکراین گزارش شده که عمدتاً زیرساخت‌های کلیدی مانند بانک‌ها، آژانس‌های کنترل مرزی و وب‌سایت‌های خبری را هدف قرار داده‌اند.

کارشناسان اعلام کردند که در 4 حمله سایبری از بدافزاری به نام «Hermetic Wiper» برای پاک کردن اطلاعات مهم استفاده شده، در حالی که حملات انکار سرویس توزیع شده (DDOS) وب‌سایت‌های مالی را هدف قرار می‌دهند.

به گفته محققان، عموم مردم نیز تحت تأثیر بدافزاری به نام «Cyclops Blink» قرار گرفتند که شامل پیوندهای وب است که کاربران را به وب‌سایت‌هایی هدایت می‌کند که اخبار جعلی را منتشر می‌کنند. پیامک‌های حاوی اطلاعات جعلی نیز برای افراد ارسال می‌شد.

از شرکت‌ها و آژانس‌های تایلند خواسته شده تا سیستم‌های امنیت سایبری کافی را در محل خود داشته باشند و همچنین هرگونه آسیب‌پذیری را از شبکه‌های خود حذف کنند.

در عین حال، آژانس امنیت سایبری ملی تایلند به عموم مردم توصیه کرد که از دنبال کردن لینک‌های مشکوک خودداری و سیستم‌های احراز هویت 2 مرحله‌ای را برای حساب‌های آنلاین خود فعال کنند.

کاربران عمومی همچنین باید سیستم عامل دستگاه‌های خود را به روز نگه دارند، ضد بدافزار نصب و به طور منظم از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.