about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

 باگ امنیتی Heartbleed  که به عنوان بزرگترین آسیب پذیری OpenSSL در بسیاری از سرفصل‌های خبرگزاری‌های دنیا در طی دو روز گذشته عنوان شده است، توجه مجرمان سایبری را نیز به خود جلب کرده است.

اولین کسی که از کلاهبرداری فیشینگ در مورد اخبار  Heartbleed هشدار داد، یک متخصص امنیتی در استرالیا با نام تروی هانت می‌باشد.

 مؤسسه Rob VandenBrink نیز این مشاوره امنیتی را به چاپ رسانده است. VandenBrink از قول وی می‌گوید که در حال حاضر ایمیل‌های جعلی با عنوان تغییر رمز عبور انتشار پیدا کرده اند که در تلاش برای فریب کاربران در خدمات گوناگون می‌باشند. از جمله خدمات ارائه دهنده ای که هنوز به Heartbleed آلوده نشده اند.

وی در ادامه می‌افزاید که ارسال چنین پیام‌های فیشینگی به منظور فریب کارکنان شرکت‌های دولتی وخصوصی آغاز به کار شده است.

باگ امنیتی Heartbleed  دربسیاری از خدمات آنلاین بزرگ تاثیر می‌گذارد و به همین دلیل به کاربران توصیه شده است تا به تغییر کلمات عبور خود بپردازند. با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند تغییر رمز عبور خود برای یک سرویس دهنده ای که هنوز آسیب پذیر به Heartbleed  نمی‌باشد، بی معنی است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.