about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا طی گزارشی در مورد افزایش فعالیت گروه های هکری SEABORGIUM و TA453 هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا هشدار داده است که هکرهای دولتی روس و ایرانی به طور فزاینده ای در حال هدف قرار دادن افراد و سازمان ها هستند.

این آژانس به طور خاص افزایشی را در حملات فیشینگ هدف دار شناسایی کرده که به گروه های هکری SEABORGIUM و TA453 ارتباط داده شده است. هدف از راه اندازی این کمپین ها، جمع آوری اطلاعات از اهداف مورد نظر می باشد. 

طبق ادعای این آژانس، اگرچه شباهت هایی در فرآیند، تاکتیک ها و تکنیک ها و مشخصات هدف های این دو گروه وجود دارد اما این کمپین ها دو مورد مجزا هستند و هیچ همکاری میان دو گروه نام برده وجود ندارد.

این حملات عموم مردم را هدف قرار نمی دهند اما حوزه های مشخصی از جمله بخش های آکادمیک، دفاعی، سازمان های دولتی، سازمان های غیر دولتی، اندیشکده ها و افراد فعال سیاسی، خبرنگاران و فعالان از اهداف آن به شمار می روند. 

گروه SEABORGIUM (TA446) یک گروه هکری دولتی روس است که تابستان سال گذشته کشورهای عضو ناتو را مورد هدف قرار داده بود. 

اگرچه مایکروسافت در ماه آگوست فعالیت های این گروه را از طریق غیر فعالسازی حساب های آنلاین عملیاتی مختل کرده بود اما فعالیت های آن ها به صورت کامل موجب توقف مهاجمین نشد. 

گروه TA453 (APT42) نیز پیش از این، خبرنگاران، اساتید دانشگاهی و متخصصین سیاسی خاورمیانه را هدف قرار داده اند. 

آژانس امنیت ملی بریتانیا توضیح داد که بازیگران مخرب با استفاده از منابع متن باز مانند سرویس های شبکه سازی (مانند لینکدین) اطلاعات کافی را در مورد اهداف جمع آوری و سناریوهای مهندسی اجتماعی اغوا کننده ای را ایجاد می کنند. 

هر دو گروه هکری با ساخت چندین حساب جعلی، ایمیل هایی را از طریق حساب های اوت لوک، جیمیل، و یاهو به اهداف خود ارسال می کنند. 

این هکرها برای افزایش شانس موفقیت خود، اقدام به ساخت دامین های مخربی می کردند که در ظاهر متعلق به سازمان های قانونی بودند (معمولا در حوزه های مورد علاقه اهداف)

 بازیگران مخرب پس از ایجاد ارتباط با هدف مورد نظر، لینک مخربی را به اشتراک می گذارند که اهداف را به سایت های فیشینگ هدایت می کنند و داده های احراز هویت حساب های ایمیل را به سرقت می برند. آن ها در نهایت به آرشیو کامل ارتباطات اخیر فرد هدف دسترسی پیدا می کنند. 

به علاوه، هکرها با ایجاد یکسری تغییرات بر روی حساب ایمیل فرد هدف، تمامی ارتباطات آتی میان فرد هدف و مخاطبینش را رصد می کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.