about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

آژانس امنیت سایبری دولتی هند به مردم درخصوص کلاهبرداری‌های کارت اعتباری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری دولتی هند به مردم درخصوص کلاهبرداری‌های کارت اعتباری از طریق پلتفرم‌های تجارت الکترونیکی در سراسر جهان هشدار داد.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند (CERT-In) در بیانیه‌ای گفت که مهاجمان اغلب سایت‌های تجارت الکترونیک را به دلیل حضور گسترده، محبوبیت و محیط «LAMP »، (Linux، Apache، MySQL و PHP)، هدف قرار می‌دهند. اخیراً مهاجمان سایت‌های میزبان در سرور «IIS» مایکروسافت، اجرا شده با چارچوب برنامه وب «ASP.NET»، را هدف قرار داده‌اند.

به گفته این تیم، برخی از سایت‌های تحت تأثیر این حمله در حال اجرای ASP.NET نسخه 4.0.30319 بودند که دیگر به‌طور رسمی به‌وسیله مایکروسافت پشتیبانی نمی‌شوند و شاید آسیب‌پذیری‌هایی داشته باشند. در این اطلاعیه همچنین لیستی از بهترین روش‌ها برای توسعه دهندگان وب‌سایت از جمله استفاده از آخرین نسخه چارچوب وب ASP.NET، سرور وب IIS و سرور پایگاه داده وجود دارد.

این مشاوره مبتنی بر تحقیقات «Malwarebytes» است که نشان می‌‌دهد احتمالاً این کمپین کلاهبرداری حدوداً از ماه آوریل امسال آغاز به کار کرده است. Malwarebytes در پست وبلاگ خود اظهار داشت که کلاهبرداری کارت اعتباری طی چند سال گذشته به یک فعالیت محبوب برای مجرمان سایبری تبدیل شده و افزایش خرید آنلاین در طول همه‌گیری کرونا به معنای تجارت اضافی نیز برای آنها است. مهاجمان نیازی به محدود کردن خود به محبوب‌ترین پلتفرم‌های تجارت الکترونیک ندارند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.