about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس فدرال آمریکا به کسب‌وکارهای مرتبط با کشاورزی هشدار داده که باید برای مواجهه با افزایش حملات باج‌افزاری در زمان‌های حساس آماده باشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از زد دی نت، هشدار FBI حاکی از آن است که گروه‌های باج‌افزاری صنعت کشاورزی را به عنوان یک هدف پرسود در نظر گرفته‌اند. زیرا قربانیان به دلیل ماهیت حساس به زمان این صنعت، تمایل بیشتری به پرداخت باج برای دسترسی به کلید رمزگشایی و آزاد کردن فایل‌های خود در زمان‌هایی مانند کاشت بهاره یا برداشت محصول دارند.

حملات باج‌افزاری که کشاورزی را هدف قرار می‌دهند، می‌توانند عملیات کاشت و برداشت را مختل کنند و به طور بالقوه بر منابع غذایی همه مردم و نیز حیوانات مزرعه تأثیر بگذارند، چیزی که می‌تواند زنجیره تأمین غذایی را به شکلی گسترده‌تر مختل کند و همچنین خسارت مالی گسترده به کشاورزان وارد کند.

از سال ۲۰۲۱، تعاونی‌های کشاورزی متعددی در آمریکا قربانی حملات باج افزاری شده‌اند و این امر به ویژه در فصل کاشت بهاره و فصل برداشت پاییز متداول‌تر است. اف بی آی در این هشدار خود تصریح کرده که چگونه شش حمله باج افزاری ثبت شده علیه تعاونی‌های غلات در طول برداشت پاییزی سال ۲۰۲۱ و دو حمله نیزدر اوایل سال جاری میلادی صورت گرفته است.

حملات یادشده در فاصله زمانی چند هفته بین ماه‌های سپتامبر و اکتبر رخ داده‌اند و از جمله باج افزارهای مورد استفاده بدین منظور میت وان به کنتی، بلک متر، سان کریپت، سدینوکیبی و بلاک بایت اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
ترامپ:
1405/05/18 - 17:38- آمریکا

ترامپ: دارندگان خودروهای برقی دیوانه و بیمار هستند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اظهاراتی را علیه دارندگان خودروهای برقی مطرح کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/05/18 - 17:05- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری اس‌کی هاینیکس در تولید DRAM و NAND

شرکت اس‌کی هاینیکس مبلغ ۳۸ میلیارد دلار در تولید DRAM و NAND سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

تقویت
1405/05/18 - 16:26- هوش مصنوعي

تقویت حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ توسط آنتروپیک

آنتروپیک، حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ را جهت آزمایش‌های بهداشتی، بالینی و آموزشی تقویت کرد.