about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

اداره تحقیقات مرکزی تایلند به کاربران اینترنت در مورد خطر هک گوشی‌های هوشمند هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره تحقیقات مرکزی (CIB) تایلند به مردم هشدار داد تا هنگام شارژ تلفن‌های هوشمند خود در مکان‌های عمومی مراقب باشند و گفت که هکرها ممکن است کابل‌های شارژ را تغییر دهند تا اطلاعات شخصی دارندگان تلفن را حذف کنند.

براساس پست فیس‌بوک اداره تایلندی، هکرها می‌توانند از نقاط دسترسی از راه دور برای کنترل تراشه «skimming»، که در هر نوع پورت شارژر تعبیه شده، استفاده کنند.

هکرها می‌توانند از این تراشه برای حذف اطلاعات شخصی تلفن‌های هوشمند از جمله رمز عبور، داده‌های مالی و شماره حساب‌های بانکی یا آلوده کردن آنها به بدافزار استفاده کنند.

در این پست آمده است :

«افرادی که نیاز به شارژ کردن تلفن‌های خود در مکان‌های عمومی دارند، باید هنگام قرض گرفتن شارژر افراد غریبه یا اتصال شارژر خود به درگاه‌های شارژ عمومی محتاط باشند.»

نگرانی در مورد هک کردن کابل‌ها پس از پستی در 8 ژانویه امسال در صفحه فیس‌بوک شخصی به نام ویدسانوساوان (Widsanusawan)، که ادعا می‌کرد 101560 بات از حساب بانکی خود را پس از شارژ کردن تلفنش در ملاء عام از دست داده بود، ظاهر شد.

ویدسانوساوان عنوان کرد که اعلان‌هایی را از بانک در مورد تراکنش‌های انجام شده که انجام نداده، از حساب خود پس از شارژ کردن تلفن در ملاء عام دریافت کرده است. وی افزود که یک برنامه ناشناخته را در تلفنش پیدا کرده که به نظر او برنامه‌ای است که هکر برای بررسی داده‌ها از آن استفاده کرده است.

کاربران اینترنت مشکوک بودند که هکر ممکن است از پورت شارژ و کابل برای کمک به جمع‌آوری داده‌ها استفاده کرده باشد، زیرا ویدسانوساوان اصرار داشت که هرگز وب‌سایت ناشناخته‌ای را دانلود یا بازدید نکرده است.

در عین حال، کارشناسان نگرانی‌های مربوط به هک شارژر را بررسی کرده‌اند.

پرینیا هومانک (Parinya Homanek)، یکی از اعضای کمیته ملی امنیت سایبری تایلند، گفت که حادثه هک ممکن است رخ داده باشد، اما تا کنون هیچ مورد دیگری در کشور گزارش نشده است.

پرینیا اظهار داشت که چنین هک‌هایی، عمدتاً روی تلفن‌های اندرویدی، می‌تواند پس از بازدید قربانیان از بنرهای تجاری تعبیه‌شده در بدافزار یا دانلود برنامه‌های کاربردی خارج از فروشگاه‌های رسمی برنامه اتفاق بیفتد.

با این حال، یک کارشناس فناوری توضیح داد که کابلهای شارژ هک شده به طور غیرقانونی به صورت آنلاین فروخته می‌شوند و حداقل 5000 بات هزینه دارند و از آنها بیشتر برای تحقیقات آنلاین استفاده می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.

آماده‌باش
1404/03/28 - 10:53- آمریکا

آماده‌باش آمریکا برای حمله احتمالی ایران به شبکه‌های حیاتی

سازمان‌هایی که مدیریت زیرساخت‌های حیاتی مانند برق، آب و حمل‌ونقل در ایالات متحده را بر عهده دارند، در حال آماده‌سازی برای موج احتمالی حملات سایبری از سوی ایران هستند.

حمله
1404/03/28 - 10:31- جرم سایبری

حمله فعالان هکری حامی کامبوج به سایت‌های دولتی تایلند

گروهی از هکتیویست‌های کامبوجی حملات سایبری علیه نهادهای تایلندی را شدت بخشیده‌اند، آن هم در پی شدت گرفتن یک مناقشه دیرینه میان دو کشور بر سر مناطق مرزی مورد اختلاف.