about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

آژانس سایبری هند به کاربران واتس‌آپ هشدار بسیار شدید امنیتی صادر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ آژانس امنیت سایبری هند به کاربران واتس‌آپ در این کشور درباره برخی آسیب‌پذیری‌های شناسایی شده در برنامه پیام‌رسان هشدار داد. این آسیب‌پذیری‌ها می‌تواند منجر به نقض اطلاعات حساس کاربران واتس‌آپ شود.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند (CERT-In) یک مقاله مشورتی با درجه‌بندی بسیار حساس صادر کرد. آژانس اعلام کرد که این آسیب‌پذیری در نرم‌افزاری کشف شده که دارای واتس‌آپ و «WhatsApp Business» برای اندروید قبل از «v2.21.4.18» و واتس‌آپ و WhatsApp Business برای «iOS» قبل از «v2.21.32» است.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند بازوی فناوری ملی است که با حملات سایبری مقابله و از فضای سایبری هند محافظت می‌کند.

به گفته کارشناسان، چندین آسیب‌پذیری در برنامه‌های واتس‌آپ گزارش شده‌اند که به مهاجم از راه دور اجازه اجرای کد دلخواه یا دسترسی به اطلاعات حساس در یک سیستم هدف را می‌دهند.

براساس مقاله مشورتی، این آسیب‌پذیری‌ها در برنامه‌های واتس‌آپ به دلیل مشکل پیکربندی پنهانی و بررسی نکردن خطوط رمزگشایی صوتی وجود دارند؛ سوءاستفاده موفقیت‌آمیز از این آسیب‌پذیری‌ها می‌تواند به مهاجم اجازه اجرای کد دلخواه یا دسترسی به اطلاعات حساس را روی یک سیستم هدف دهد.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند در مقاله خود متذکر شدند که کاربران واتس‌آپ برای مقابله با تهدید آسیب‌پذیری باید از فروشگاه «Google Play» یا «iOS App Store» جدیدترین نسخه برنامه را به‌روزرسانی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد