about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بررسی های نهادهای فدرال آمریکا نشان می دهد هکرها از ماه می گذشته به صنایع هسته ای و هواپیمایی، بخش های انرژی و آب و همچنین برخی صنایع و کارخانه های کلیدی این کشور حمله کرده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ حملات هکری به زیر ساخت های امریکا تا بدان حد جدی بوده که پلیس فدرال آمریکا و وزارت امنیت داخلی این کشور با ارسال ایمیل هایی به برخی شرکت ها و موسسات آمریکایی که بیش از بقیه در معرض خطر بوده اند به آنها هشدار داده و راهکارهایی را برای در امان ماندن از حملات هکری اعلام کرده اند.

در این ایمیل ها تصریح شده که گروهی از جاسوسان سایبری موفق به نفوذ به برخی از شبکه های این شرکت ها و مجموعه ها شده اند. اگر چه جزئیات این حملات و میزان موفقیت آنها افشا نشده، اما در یک مورد این حملات به نفوذ به یک ژنراتور تولید برق انجامیده است.

هکرها با ارسال ایمیل های آلوده و حاوی لینک به وب سایت های دارای کدهای معیوب توانسته اند کارمندان برخی از این مجموعه ها را فریب دهند و اطلاعات ورود به شبکه های رایانه ای آنها را به دست آورند. همچنین هکرها از همین طریق اطلاعات متنوعی را در مورد فعالیت های شرکت های یادشده جمع آوری کرده اند.

تحقیقات اف بی آی و وزارت امنیت داخلی آمریکا از افزایش تعداد حملات صورت گرفته به شرکت های آمریکایی و اروپایی خبر می دهد و البته کیفیت و کمیت حملات سرقت شده از این طریق افشا نشده است. رابرت لی مدیر موسسه امنیتی دراگوس که در این زمینه با نهادهای دولتی آمریکایی همکاری داشته مدعی شده که دولت روسیه در این حملات دست داشته است. البته مقامات دولتی ایالات متحده در این زمینه سکوت کرده اند.

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.