about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بررسی های نهادهای فدرال آمریکا نشان می دهد هکرها از ماه می گذشته به صنایع هسته ای و هواپیمایی، بخش های انرژی و آب و همچنین برخی صنایع و کارخانه های کلیدی این کشور حمله کرده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ حملات هکری به زیر ساخت های امریکا تا بدان حد جدی بوده که پلیس فدرال آمریکا و وزارت امنیت داخلی این کشور با ارسال ایمیل هایی به برخی شرکت ها و موسسات آمریکایی که بیش از بقیه در معرض خطر بوده اند به آنها هشدار داده و راهکارهایی را برای در امان ماندن از حملات هکری اعلام کرده اند.

در این ایمیل ها تصریح شده که گروهی از جاسوسان سایبری موفق به نفوذ به برخی از شبکه های این شرکت ها و مجموعه ها شده اند. اگر چه جزئیات این حملات و میزان موفقیت آنها افشا نشده، اما در یک مورد این حملات به نفوذ به یک ژنراتور تولید برق انجامیده است.

هکرها با ارسال ایمیل های آلوده و حاوی لینک به وب سایت های دارای کدهای معیوب توانسته اند کارمندان برخی از این مجموعه ها را فریب دهند و اطلاعات ورود به شبکه های رایانه ای آنها را به دست آورند. همچنین هکرها از همین طریق اطلاعات متنوعی را در مورد فعالیت های شرکت های یادشده جمع آوری کرده اند.

تحقیقات اف بی آی و وزارت امنیت داخلی آمریکا از افزایش تعداد حملات صورت گرفته به شرکت های آمریکایی و اروپایی خبر می دهد و البته کیفیت و کمیت حملات سرقت شده از این طریق افشا نشده است. رابرت لی مدیر موسسه امنیتی دراگوس که در این زمینه با نهادهای دولتی آمریکایی همکاری داشته مدعی شده که دولت روسیه در این حملات دست داشته است. البته مقامات دولتی ایالات متحده در این زمینه سکوت کرده اند.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.