about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سرهنگ كامبیز اسماعیلی رییس پلیس فتا كرمان با ارائه‌ی توصیه‌های امنیـتی استفاده از خدمات اینترنت بانک پرداخت و گفت: "هرگز به تقاضاهایی که با ایمیل یا پنجره‌های pop-up اطلاعات شخصی شما را می‌خواهند؛ پاسخ ندهید."
وی افزود: "توجه داشته باشید نشانی سایت سامانه اینترنت بانک یا پرداخت اینترنتی در مرورگر باید با https آغاز شود."
اسماعیلی بیان داشت: "تا حد امکان در محیط اینترنت، از ورود اطلاعات کارت‌بانک، خودداری شود (در محیط اینترنت بیشتر از طریق خرید کارت‌های هدیه استفاده شود)."
وی تأکید كرد: "همچنین برای عملیاتی همچون انتقال وجه از یک از حساب به حساب‌های دیگر شبکه بانکی - تخصیص/ تغییر رمز دوم کارت - مسدود کردن کارت‌بانک مفقودی - پرداخت قبوض خدمات شهری - تعیین مبلغ چک - دریافت صورتحساب از سیستم اینترنت بانک استفاده کنید."
وی اظهار داشت: "از انجام پرداخت‌های اینترنتی از طریق سایت‌های متعلق به مؤسسات غیر معتبر و ناشناس در اینترنت خودداری کنید."
رئیس پلیس فتا افزود: "استفاده از صفحه‌کلید مجازی سایت راهی مطمئن برای وارد کردن رمز است، هنگام خرید یا پرداخت قبض در اینترنت، حتماً از صفحه‌کلید مجازی برای وارد کردن رمز خود استفاده کنید."
وی تصریح كرد: "در انتخاب نام کاربری و کلمه عبور خود دقت کنید تا دیگران نتوانند آن را حدس بزنند."
سرهنگ اسماعیلی بیان داشت: "به‌هیچ‌وجه ابزار و توکن‌هایی را که بانک‌ها جهت ورود به سیستم اینترنت بانک و به منظور بالا بردن سطح امنیت به شما تحویل می‌دهد، در اختیار سایر افراد قرار ندهید و پس از دریافت توکن‌های امنیتی، در اسرع وقت نسبت به تغییر رمز عبور آن اقدام کنید."
وی گفت: "درخواست ارسال پیامک در انجام تراکنش‌ها و ورود به خدمات غیرحضوری مانند اینترنت بانک و غیره سبب آگاهی مشتری از سوءاستفاده احتمالی و جلوگیری از سوءاستفاده بیشتر است به‌محض دریافت چنین پیامکی درصورتی‌که خودتان تراکنشی انجام نداده‌اید برای تعویض رمز خود اقدام کنید."
وی در پایان تأکید كرد: "بدون خروج قطعی از اینترنت بانک، رایانه را ترک نکنید."

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.