about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

بسیاری از شرکت های تجاری برای جلب مخاطبان جدید با صرف هزینه های کلان به افراد پرطرفدار در اینترنت موسوم به اینفلوئنسرها متوسل می شوند که البته این کار خسارات اقتصادی نیز به همراه دارد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایربان؛  به نقل از زددی نت، هزینه صرف شده توسط شرکت های تجاری برای جذب اینفلوئنسرها در شبکه های اجتماعی در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۸.۵ میلیارد دلار برآورد شده است.

اما نکته قابل تامل این است که حداقل ۱۵ درصد از افرادی که اینفلوئنسرها را تعقیب می کنند، وجود خارجی نداشته و ربات هایی قلابی هستند. این افراد برای نشان دادن تعداد بالای مخاطبان خود و در رقابت با دیگر اینفلوئنسرها به کلاهبرداری و حقه بازی به منظور جذب تعقیب کننده یا فالوئر متوسل می شوند.

یک بررسی که به تازگی توسط موسسه امنیتی سایبری Cheq با هدف محاسبه زیان اقتصادی این نوع کلاهبرداری برای شرکت های تجاری انجام شده، نشان می دهد این شرکت ها به همین علت در سال ۲۰۱۹ در مجموع ۱.۳ میلیارد دلار دچار زیان می شوند.  

یک اینفلوئنسر که دارای یک میلیون نفر فالوئر است، به ازای هر پست تبلیغاتی ۲۵ هزار دلار دریافت می کند. اما زیان هر پست برای شرکت های تجاری به علت قلابی بودن بخشی از تعقیب کنندگان ۳۷۵۰ دلار برآورد شده است.

البته این نوع کلاهبرداری ها خسارات غیرمستقیمی مانند از دست رفتن اعتماد، کاسته شدن از اعتبار برند و غیره را نیز به همراه می آورند که این هزینه ها به سادگی قابل محاسبه نیست.

تازه ترین ها
هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

سرقت
1404/09/24 - 16:19- جرم سایبری

سرقت داده‌های حقوق و دستمزد جگوار لندروور

بنابر آخرین گزارشها، داده‌های حقوق و دستمزد از جمله اطلاعاتی بوده که در حمله سایبری به جگوار لندروور توسط هکرها به سرقت رفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.