about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

براساس اظهارات وزیر ارتباطات، کمیسیون تنظیم مقررات هزینه استفاده از پیام‌رسانهای مجاز در شبکه‌های موبایل و ثابت را یک سوم نرخ هزینه اینترنت تصویب و ابلاغ کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شورای عالی فضای مجازی سال گذشته مصوبه‌ای را در راستای ساماندهی پیام‌رسانهای اجتماعی برخط بومی داشت و وزارت ارتباطات مکلف شد از طریق یک کارگروه متشکل از دستگاه‌های ذیربط، شرایط و ضوابط اعطای مجوز به این دسته پیام‌رسانها را تعیین کند.

همچنین مقرر شد پنجره واحدی تشکیل شود تا متقاضیان تأسیس پیام‌رسانهای بومی، برای أخذ مجوز از مراجعه به دستگاه‌های متعدد بی‌نیاز بوده و امور خود را از طریق این پنجره واحد دنبال کنند.

حال محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این بخش از مصوبه شورای عالی فضای مجازی عنوان کرد: کمیسیون تنظیم مقررات درباره حمایت از پیام‌رسانهای بومی، هزینه استفاده از پیام‌رسانهای مجاز در شبکه‌های موبایل و ثابت را یک سوم نرخ هزینه اینترنت تصویب و ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید : بندهایی از سیاست‌های ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی بومی تصویب شد

وزیر ارتباطات افزود: مرکز ملی فضای مجازی لیست پیام‌رسانهای مجاز را اعلام خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: درباره اختصاص فضا و نیز هزینه‌های اتصال به شبکه ملی اطلاعات، وزارت ارتباطات تسهیلات ویژه‌ای را برای این پیام‌رسانها در نظر گرفته است.

آذری جهرمی گفت: از محل وجوه اداره شده نیز وامهای کم‌بهره برای پرداخت به این شرکتها در نظر گرفته شده است.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.