about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

هر 39 ثانیه یک حمله سایبری

هر 39 ثانیه یک حمله سایبری در سراسر جهان به ثبت می رسد.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مدیر شرکت آی بی ام (IBM)، طی گزارشی عنوان کرد که حملات سایبری به کسب و کارها، سیستم های رایانه ای، تجهیزات کامپیوتری، تلفن های هوشمند و... آسیب های فراوانی وارد می کند. به عبارتی دیگر بزرگترین تهدیدی که متوجه این موضوعات بوده، مسئله امنیت سایبری است.

طبق اعلام وبگاه خبری (Cybint News)، با  بررسی های صورت گرفته روی حملات سایبری سال 2018 تقریبا هر 39 ثانیه یک حمله سایبری در سراسر جهان به ثبت رسیده است.

انگیزه های مختلفی برای انجام این حملات به ثبت رسیده  و در این تهاجملات اطلاعات شخصی مانند مشخصات کارت اعتباری، گذرواژگان، نام های کاربری، شماره تماس، آدرس ایمیل و... تهت تاثیر قرار خواهد گرفت.

پیشنهادی که کارشناسان آنرا اعلام کردند استفاده از برنامه هایی است که به صورت خودکار آسیب پذیری های سیستم را شناسایی می کند مانند برنامه اسکنر آسیب‌پذیری وب «NetSpark» که این برنامه اخیرا به روز رسانی شده است.

اسکنر آسیب ‌پذیری وب، نرم ‌افزاری است که برنامه‌ های وب را برای پیدا کردن آسیب ‌پذیری ‌های امنیتی بالقوه یا نقص ‌ها امنیتی اسکن می‌کند. این اسکنرها مانند تست جعبه سیاه عمل می ‌کنند، بدین معنی که کد منبع را بررسی نمی ‌کنند.

اسکنرهای آسیب ‌پذیری وب نقص‌ های امنیتی اپلیکیشن ‌‌های وب را مشخص می ‌کنند، به همین دلیل اشخاص و شرکت ‌های زیادی از این اسکنرها استفاده می‌کنند. درادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.

  • اسکنر آسیب‌پذیری Netsparker
  • اسکنر آسیب‌پذیری Nikto
  • اسکنر آسیب‌پذیری W3af
  • اسکنر آسیب‌پذیری Arachni Vulnerability Scanner
  • اسکنر آسیب پذیری WebScarab
  • اسکنر آسیب‌پذیری Vega
  • اسکنر آسیب‌پذیری Skipfish
  • اسکنر آسیب‌پذیری Acunetix
  • اسکنر آسیب‌پذیری AppScan
تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد