about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هدیه ویژه اپل به کاربرانش

اپل حساب کاربرانش را هنگام افزایش اعتبار، ۱۰ درصد بیشتر شارژ می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در‌حال‌حاضر، اپل به کاربرانی که حساب اپل‌ آیدی خود را شارژ کنند، ۱۰ درصد اعتبار بیشتری می‌دهد.

تا پایان ۱۴مارس، کاربرانی که از کارت‌های اعتباری به‌حساب اپل خود پول منتقل کنند، اعتباری معادل ۱۰ درصد آن مبلغ را به‌‌عنوان جایزه دریافت خواهند کرد. کاربران اپل می‌توانند ابتدا به قسمت تنظیمات حساب کاربری مراجعه و سپس، گزینه‌ی iTunes & App Store را انتخاب کنند. با کلیک روی your Apple ID و ورود به این بخش، سرانجام گزینه‌ی Add Funds to Apple ID دیده می‌شود که با انتخاب آن ضمن مشاهده‌ی باقی‌مانده‌ی اعتبار در حساب‌ کاربری، موضوع اختصاص جایزه درصورت خرید اعتبار جدید هم اعلام شده است.

با اضافه‌کردن ۱۰ دلار، ۱ دلار اضافی دریافت می‌کنید و اگر ۱۰۰ دلار اعتبار بخرید، اپل حساب کاربری شما را ۱۱۰ دلار شارژ می‌کند. این اعتبار جایزه تا سقف خرید ۲۰۰ دلار اعمال می‌شود. با کلیک روی هریک از گزینه‌های موجود، پرداخت از طریق Touch ID تأیید می‌شود.

اپل  آیدی Apple ID 

کاربران iTunes در رایانه‌های شخصی هم می‌توانند از این ویژگی استفاده کنند. کاربران باید به قسمت My Account بروند و سپس، در بخش Apple ID Account می‌توانند گزینه‌های افزایش اعتبار را مشاهده کنند. با کلیک روی هریک از این گزینه‌های پول به‌طور خودکار و بدون درخواست تأیید به حساب کاربران افزوده خواهد شد؛ درحالی‌که درگوشی‌های همراه، خرید باید از طریق Touch ID یا ورود رمز عبور به‌وسیله‌ی کاربر تأیید شود.

نکته‌ای که باید به خاطر داشته باشید، این است که این اعتبار اضافی فقط یک‌بار اعمال می‌شود. پس‌ازاینکه برای اولین مرتبه به‌حساب خود پول اضافه کنید، ۱۰ درصد اعتبار اضافی برایتان منظور می‌شود؛ اما در پرداخت‌های بعدی، جایزه‌ای به شما تعلق نخواهد گرفت. 

درواقع، این میزان اعتبار بیشتر هدیه‌ای است که اپل به شما می‌دهد؛ پس اگر قصد دارید از آیتونز آلبوم یا هر چیز دیگری بخرید، شاید بد نباشد ابتدا به اعتبار حساب خود بیفزایید و سپس، خرید کنید.

Paragraphs
تازه ترین ها
دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.

مشارکت
1405/05/10 - 20:01- آسیا

مشارکت شورای امنیت سایبری امارات با فناوری‌های ریلیان

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی با شرکت فناوری‌های ریلیان با هدف حفاظت از دارایی‌های حیاتی دیجیتال و فیزیکی همکاری کرد.