about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هدف نهایی روس‌ها، تغییر نتیجه انتخابات نیست!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نهادهای دولتی انتخاباتی و کارشناسان امنیت سایبری آمریکایی، مدعی‌اند سازماندهی یک حمله سایبری هماهنگ برای تغییر نتایج انتخابات آتی ریاست جمهوری در آمریکا، امری تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسد و این موضوع حتی بعد از دستیابی هکرها به پایگاه‌های داده رأی‌دهندگان در دو ایالت آمریکا نیز به حقیقت نزدیک نشده است؛ اما از نظر آن‌ها مشکل اساسی اینجاست که تغییر نتایج انتخابات، هدف نهایی روس‌ها نیست و آن‌ها به دنبال ایجاد شبهه در فرایند دموکراسی و رأی‌گیری در آمریکا هستند.
به اعتقاد این کارشناسان،روس‌ها به دنبال آن هستند که در صحت نتایج انتخابات و تعداد آرای فرد انتخاب‌شده تردید ایجاد کنند و از اعتماد عمومی به دولت بکاهند و این موضوع برای آمریکا، بسیار خطرناک‌تر از دست‌کاری در نتایج انتخابات است.
کریس پورتر (Chris Porter)، مسئول راهبرد امنیتی شرکت فایرآی، در این رابطه معتقد است: «دست‌کاری انتخابات توسط روسیه، موضوع جدیدی نیست و تنها برای آمریکا نیز اتفاق نیفتاده است. این موضوع، تاکنون چندین بار در کشورهایی نظیر اوکراین، بلغارستان، رومانی و فیلیپین، توسط هکرهایی که پشتوانه دولتی روس‌ها را دارند اتفاق افتاده است. این موضوع، برای روسیه تبدیل به یک رسوایی شده و روس‌ها به این رفتار، عادت دارند.»
ماه گذشته، مقامات دولتی در ایالت‌های آریزونا و ایلی نویز آمریکا، در بیانیه‌های جداگانه‌های اعلام کردند که سامانه‌های رای گیری در این دو ایالت دچار اختلال شده و مورد نفوذ هکرها قرار گرفت. بعد از آن نیز اعلام شد که اطلاعات رأی‌دهندگانی که در این دو سامانه ثبت شده بود، برای فروش در بازار سیاه در دسترس قرار گرفت.
در ماه ژانویه نیز اطلاعات حدود 17 میلیون رأی‌دهنده آمریکایی در ایالت‌هایی نظیر واشنگتن، دلاور، رود آی لند و اوهایو توسط هکرها به سرقت رفت و همین موضوع بر تردیدها در مورد صحت نتایج انتخابات در میان رأی‌دهندگان آمریکایی افزود.
در پی حملات پیشین به سامانه‌های انتخاباتی در آمریکا، جه جانسون (Jeh Johnson)، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، اقدام به برگزاری نشستی فوری با مسئولان برگزاری انتخابات در آمریکا کرد و پلیس فدرال نیز با انتشار بیانیه‌ای، نسبت به بروز حملات سایبری مشابه به تمامی ایالت‌ها هشدار داد.
همچنین وزارت امنیت داخلی در اقدام دیگری با تشکیل کارگروه امنیت سایبری زیرساخت‌های انتخاباتی، اقدام به شناسایی حفره‌های امنیتی و آسیب‌پذیری‌ها در سامانه‌های انتخاباتی کرد. البته در انتخابات آمریکا، دو سامانه مجزا وجود دارد. یکی از سامانه‌ها، اطلاعات رای دهندگان را جمع‌آوری کرده و سامانه دیگر، مخصوص جمع‌بندی نتایج انتخابات است. به اعتقاد کارشناسان، سامانه جمع‌آوری اطلاعات رای دهندگان، در برابر نفوذ هکرها بسیار آسیب‌پذیرتر است و هکرها، راحت‌تر از سامانه جمع‌بندی نتایج انتخابات می‌توانند به آن نفوذ کنند.
کارشناسان امنیتی آمریکایی ادعا می‌کنند که سامانه‌های جمع‌آوری اطلاعات رای دهندگان، به دلیل اتصال به اینترنت، در برابر نفوذ هکرها بسیار آسیب‌پذیر هستند، این در حالی است که سامانه‌های رای گیری و جمع‌بندی نتایج انتخاباتی به دلیل عدم اتصال به اینترنت، دارای امنیت بسیار بالایی هستند و هیچ ایالتی، این سامانه‌ها را به اینترنت متصل نمی‌کند. از طرفی، بر اساس ادعای کارشناسان، حتی این سامانه‌ها، به صورت فیزیکی هم قابلیت نفوذ ندارند و شخص مهاجم از این امکان نیز برای سازماندهی حملات خود محروم است. 
یکی دیگر از مواردی که سبب شده است تا به ادعای مقامات آمریکایی، سامانه‌های انتخاباتی در آمریکا از درصد بالای امنیت برخوردار باشند، عدم تمرکز و یکپارچگی است. به اعتقاد مقامات آمریکایی، زمانی که هکرها به سامانه‌های انتخاباتی اوکراین نفوذ کردند، این کار را تنها با نفوذ به یک سامانه انتخاباتی انجام دادند و به علت یکپارچه بودن سامانه‌های انتخاباتی، هکرها موفق به نفوذ به کل کشور شدند. اما این موضوع در آمریکا کمی متفاوت است و چنانچه یک هکر بخواهد به سامانه انتخابات آمریکا نفوذ کند، باید حداقل 52 ایالت را به صورت مجزا هک کند که این کار تقریبا غیرممکن به نظر می‌رسد.
جدا از این ادعای مقامات آمریکایی، سایر کسانی که دید واقع‌بینانه‌ای نسبت به امنیت سامانه‌های رای گیری دارند، به این موضوع اعتراف می‌کنند که با وجود در نظر گرفتن تمامی تمهیدات امنیتی، هیچ گا نمی‌توان ادعا کرد که یک سامانه رای گیری، کاملا ایزوله و امن است؛ چرا که مقامات امنیتی آمریکایی به این موضوع اشراف کامل دارند که حتی در صورت قطع کامل یک سامانه از اینترنت، باز هم امکان هک آن وجود دارد. از طرفی مقامات آمریکایی هم نمی‌توانند نگرانی خود از احتمال دخالت یک کشور سوم در نتایج رای گیری را کتمان کنند و به نظر می‌رسد این ادعای اخیر مقامات آمریکایی، تنها برای فشار از بار روانی سنگینی باشد که از طرف جامعه آمریکا و اذهان عمومی به آن‌ها وارد می‌شود.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.