about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته کارشناسان، هدف لایحه سنا تقویت امنیت سایبری در توافق‌نامه آبراهام است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک گروه 2 حزبی از سناتورهای آمریکایی قصد دارند از طریق قانون جدیدی که در 31 ماه می امسال ارائه شده، مجوز همکاری در زمینه امنیت سایبری بین وزارت امنیت داخلی (DHS) و کشورهایی را که توافق‌نامه صلح ابراهیم را امضا کرده‌اند، صادر کنند.

هدف قانون همکاری امنیت سایبری توافق‌نامه آبراهام در سال 2023 به رهبری جکی روزن (Jacky Rosen)، سناتور دموکرات نوادا و با حمایت مشترک سناتور جونی ارنست (Joni Ernst)، سناتور جمهوری‌خواه و کوری بوکر (Cory Booker)، سناتور دموکرات نیوجرسی، جیمز لانکفورد (James Lankford)، سناتور جمهوری‌خواه اوکلاهاما و کرستن گیلیبراند (Kirsten Gillibrand)، سناتور دموکرات نیویورک، تقویت همکاری‌های دفاع سایبری بین ایالات متحده، اسرائیل، امارات متحده عربی، بحرین و مراکش است.

سناتورهای آمریکا مدعی شدند که این لایحه به ایالات متحده و کشورهای پیمان صلح ابراهیم برای دفاع در برابر تهدیدات سایبری مشترک از سوی ایران و دیگر کشورها از جمله آنها که زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهند و از باج‌افزار استفاده می‌کنند، کمک می‌کند.

سناتور روزن در بیانیه‌ای گفت :

«توافق ابراهیم سطح بی سابقه‌ای از همکاری امنیتی بین ایالات متحده، اسرائیل و شرکای عرب ما را تقویت می‌کند. در زمانی که ایران و سایر عوامل سایبری تهاجمی ایالات متحده و کشورهای پیمان آبراهام را با حملات سایبری مخرب هدف قرار می‌دهند، این قانون 2 حزبی به تقویت دفاع امنیت سایبری جمعی ما در برابر تهدیدات مشترک کمک می‌کند.»

این قانون 2 حزبی براساس گسترش اخیر توافق‌نامه ابراهیم به امنیت سایبری با مجوز دادن به همکاری امنیت سایبری از جمله مشارکت در اشتراک‌گذاری اطلاعات، ارائه کمک‌های فنی برای کمک به شرکا برای واکنش به حوادث امنیت سایبری و انجام آموزش‌ها و تمرین‌های مشترک امنیت سایبری است.

سناتور بوکر اظهار داشت :

«امنیت سایبری یک مشکل جهانی است که نیاز به همکاری بین‌المللی دارد. این قانون با تسهیل اشتراک‌گذاری اطلاعات و هماهنگی پاسخ‌ها به حملات سایبری، همکاری بین کشورهای توافق‌نامه صلح ابراهیم و توانایی جمعی ما را برای مبارزه با این تهدیدات در حال تحول تقویت می‌کند.»

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده در ماه فوریه امسال عنوان کرد که همکاری خود را با کشورهای پیمان ابراهیم به عنوان یک گروه گسترش خواهد داد تا امنیت سایبری را نیز شامل شود.

سناتور گیلیبراند ادعا کرد :

«امضای توافق‌نامه ابراهیم یک نقطه عطف تاریخی در برقراری صلح پایدار در خاورمیانه بود و همکاری و شکوفایی اقتصادی را تشویق کرد. قانون همکاری امنیت سایبری توافق‌نامه 2 حزبی همکاری امنیت سایبری مدنی را افزایش می‌دهد، توانایی ما برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی را تقویت و امنیت بیشتری را در منطقه ایجاد می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.