about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققین کسپرسکی مدعی شدند سیستم های ویندوز سازمان های مهم آسیا و آفریقا توسط روت کیت جدیدی به نام Moriya مورد هدف سایبری قرار گرفته اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بازیگران مخرب سایبری ناشناسی، سال هاست که با استفاده از روت کیت های ویندوز، اقدام به نصب در پشتی بر روی دستگاه های آسیب پذیر می کنند.

محققین شرکت امنیت سایبری کسپرسکی موفق به شناسایی عملیات سایبری به نام TunnelSnake شده اند که در آن، یک گروه هکری ناشناس( ظاهرا چینی زبان) توانسته است با استفاده از روت کیت های مخرب، شبکه های متعلق به برخی از سازمان ها را تحت کنترل دربیاورد. 

روت کیت مجموعه ای از نرم افزارهاست که می تواند کنترل یک سیستم رایانه ای  را به دست بگیرد. در این نوع حمله، کاربر سیستم متوجه وجود روت کیت نخواهد شد و هکر این توانایی را خواهد داشت تا کلیه تنظیمات رایانه را تغییر دهد. رایانه ای که تحت سلطه روت کیت ها قرار می گیرد را زامبی می نامند. 

طیق گفته کسپرسکی این روت کیت جدید که Moriya نام دارد، در جهت ایجاد در پشتی بر روی سرورهای عمومی مورد استفاده قرار می گیرد. این در پشتی ها سپس در جهت برقراری ارتباط با سرور کنترل و فرمان مورد استفاده قرار خواهند گرفت. بازیگران مخرب سایبری در نهایت می توانند از این طریق، اقدام به طرح ریزی فعالیت های مخرب کنند.

در پشتی ایجاد شده این اجازه را به مهاجمین می دهد تا کلیه ترافیک های ورودی و خروجی در دستگاه آلوده را زیر ذره بین قرار دهند. 

کسپرسکی از جهت شباهت ابزارهای مورد استفاده در این کمپین و عملیات های انجام شده توسط هکرهای چینی، بر این باور است که احتمالا هکرهای چینی زبان پشت این حملات هستند. 

قربانیان این عملیات سایبری از آفریقا و آسیا هستند. بر اساس گفته محققین، سازمان های معروف دیپلماتیک در این مناطق، مورد هدف کمپین سایبری مذکور قرار گرفته اند. 

ظاهرا طبق تحقیقات صورت گرفته، این کمپین سایبری از سال 2018 فعالیت داشته است. اما تا به حال تنها 10 قربانی در این کمپین سایبری به ثبت رسیده است. این موضوع نشان از آن دارد که حملات سایبری این کمپین به صورت قابل توجهی متمرکز است.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.