about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هتل‌های آمریکا؛ قربانی حملات بدافزارها

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ بدافزارها زیرساخت سیستم‌های پایانه فروشگاهی  (POS)، بیست هتل آمریکا را اوایل سال جاری مورد هجوم خود قرار داده است. لازم به ذکر است که هتل‌های HEI، استراحت گاه‌های Starwood و  Westin، هتل های بین‌المللی Marriott و  Hyatt و همچنین هتل‌های بین‌قاره‌ای آمریکا، از اهداف اصلی این بدافزار به شمار می‌روند. کارشناسان امنیتی معتقدند بدافزار نام‌برده فعالیت مخرب خود را از 2 مارس 2015 تا 21 ژوئن سال جاری به‌صورت زنجیره‌وار روی زیرساخت‌های پایانه فروشگاهی شروع کرده است.
بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده اطلاعات ده‌ها هزار کارت و حساب کاربری با وجود این بدافزار در معرض خطر قرار گرفته است. این در حالی است که برخی از کارشناسان در تحقیقات خود اعلام کردند بدافزار نام برده موفق به سرقت اطلاعاتی از قبیل نام، شماره کارت، تاریخ انقضاء و سریال CCV درج شده روی کارت شده است.
طی بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد، بدافزار شروع فعالیت خود را از کافه‌ها، چشمه‌های آب‌معدنی و دیگر مراکز موردنیاز کاربران که از سیستم‌های پرداخت الکترونیک استفاده می‌کنند را مورد هجوم خود قرار داده‌ است.
تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد بدافزار سامانه‌های پرداخت فروشگاهی، با استفاده از سیستم پرداخت MICROS فعالیت مخرب خود را تابه‌حال پیش برده است.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.