about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

هامر؛ باج افزار چینی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ محققان امنیتی بر این باورند مهاجمان با با استفاده از باج افزار جدیدی و با هدف قرار دادن گوشی‌های هوشمند مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید، روزانه 500 هزار دلار از کاربران این گوشی‌ها به سرقت می‌برند.
باج افزار مورد هدف که هامر «Hummer» نامیده می‌شود، پس از قرار گرفتن روی سیستم قربانی، در هر تراکنش مالی 0.50 دلار را از حساب کاربر به سرقت می‌برد.
بررسی‌های اخیر آزمایشگاه امنیتی چیتا «Cheetah» نشان می‌دهد که باج افزار نام‌برده تا به ‌حال بالغ‌بر 1.4 میلیون کاربر را آلوده کرده است. کارشناسان امنیتی مدعی هستند که باج افزار ذکرشده به‌صورت زنجیره‌ وار با شبکه‌های زیرزمینی چین در ارتباط است و تابه‌حال موفق به آلوده کردن کاربران 25 کشور جهان‌ شده است.
نتیجه بررسی‌ها حاکی از این است که در حال حاضر باج افزار با استفاده از 12 دامنه اصلی فعالیت خود را ادامه می‌دهد. برخی از این حساب‌ها ازنظر برنامه‌نویسی و کدهای استفاده‌شده در ساختار نوشتاری، شباهت زیادی با زبان‌های برنامه‌نویسی چینی دارند. تاکنون بررسی‌ها نشان می‌دهد که کشورهای هند، اندونزی، ترکیه و چین توسط باج افزار مورد تهاجم قرارگرفته‌اند اما باج افزار در کشورهای آلمان، اسپانیا و ایتالیا به شکل گسترده‌تری شناسایی‌ شده است. نحوه فعالیت باج افزار به این صورت است که پس از قرار گرفتن روی سیستم کاربر شروع به فعالیت کرده و هدفش به دست آوردن دسترسی مدیریت سیستم است.
محققان توصیه می‌کنند که برای جلوگیری از رشد باج افزار روی سیستم از آنتی‌ویروس یا بازیابی تنظیمات گوشی به حالت کارخانه استفاده کنید.

 

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.