about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیمی از افراد فعال در کسب‌وکار قربانی هک شده‌اند و حدالقل یک حمله سایبری را تجربه کرده‌اند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، طبق اطلاعات نشت کرده از شرکت نیشن‌واید (Nationwide) و آخرین تحقیقات صورت گرفته در ایالات‌متحده، نزدیک به نیمی از صاحبان مشاغل هدف حمله سایبری قرارگرفته‌اند. نیشن‌واید یک شرکت خدمات مالی آمریکایی است، که در زمینه ارائه خدمات بانکداری، بیمه و سرمایه‌گذاری فعالیت می‌نماید. این نکته قابل‌تأمل است که اکثر افراد فعال در مشاغل گوناگون، از آگاهی لازم در زمینه حملات سایبری را ندارند.
طبق اعلام شرکت‌های فعال در زمینه بیمه سایبری، در بین مشاغلی که از این بیمه استفاده می‌کنند 13 در صد آن‌ها موردحمله قرارگرفته‌اند. طبق بررسی‌های آماری حملات سایبری بین مشاغل 58 در صد رشد داشته است. این به آن معنا است که 45 درصد از کسب‌وکارها با حملات سایبری دست‌وپنجه نرم کرده‌اند.
عموم افرادی که قربانی حملات سایبری شده‌اند از طریق روش‌های شایعی چون، ویروس‌های کامپیوتری، کلاه‌برداری از طریق فیشینگ، اسب تروا، تروجان‌ها و نقض داده‌ها نمونه‌های رایجی از این روش‌ها هستند.
متأسفانه سه‌چهارم از صاحبان مشاغل معتقدند که تحت تأثیر حملات سایبری قرار نمی‌گیرند.
طبق آخرین تحقیقات شرکت نیشن‌واید، که این تحقیقات بین 1.069 از صاحبان مشاغلی صورت گرفته بود و بیش از 1.300 کارمند داشته‌اند و جمعیت‌شان زیاد بود است.
57 درصد از صاحبان کسب‌وکار ایالات‌متحده که حمله سایبری را تجربه کرده‌اند به دنبال متخصصانی هستند که بتواند امنیت سایبری شرکت‌شان را برقرار نمایند.
حملات سایبری تمامی صاحبان مشاغل را تهدید می‌کنند، به‌خصوص در زمان فعلی هکرها تفاوتی بین مشاغل بزرگ و کوچک قائل نمی‌شوند.
شاید بتوان گفت که کشورمان ایران نیز باید به مشاغل خرد و کلان فکر کند و امنیت سایبری آن‌ها را تأمین نماید، همچنین صاحبان مشاغل می‌بایست دقت مضاعفی در زمینه امنیت اطلاعات حساس خود به خرج دهند.
 

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.