about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نیسان هک شد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، مقامات شرکت نیسان اعلام کردند که وبگاه رسمی این شرکت توسط گروهی از افراد که خود را از مخالفان صید نهنگ و دلفین‌ها معرفی کرده‌اند، هک شده است.
شرکت نیسان ژاپن، دومین تولید کننده خودرو در این کشور است. این شرکت در بیانیه خود در این رابطه اعلام کرده است: «ما هرگونه تهدیدی علیه سامانه‌های اطلاعاتی خودمان را جدی خواهیم گرفت و با آن مقابله می‌کنیم. ما به علت حملات اختلال سرویس توزیع شده‌ای که وبگاهمان را هدف قرار داد، مجبور شدیم تا این وبگاه را از دسترس خارج کنیم. این کار به علت مقابله با تهدیدات احتمالی در آینده انجام شد.»
گروهی از هکرها که بر اساس نظر کارشناسان امنیتی، احتمالاً وابسته به گروه هکری "ناشناس" هستند، با حمله به وبگاه شرکت خودروسازی نیسان ژاپن، آن را از دسترس خارج کردند. پس از آن این هکرها با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی توییتر، خواستار توقف کشتار وال‌ها و دلفین‌ها، توسط دولت ژاپن شدند.
بر اساس اعلام رسانه‌های ژاپنی، در چند ماه پایانی سال 2015 بیش از یک‌صد سازمان و نهاد دولتی ژاپن، از جمله وبگاه رسمی شینزو آبه، نخست وزیر این کشور، مورد تهاجم هکرها قرار گرفته است. تمامی این حملات در راستای اعتراض به کشتار دلفین‌ها در این کشور انجام شده است. طی چند سال گذشته، همواره دولت ژاپن، به علت سیاست‌هایش در زمینه کشتار دلفین‌ها و وال‌ها مورد انتقاد گسترده حامیان محیط زیست قرار داشته است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد