about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نیروی هوایی ایالات متحده در نظر دارد با آموزش نیروهای سایبری جدید حراست از زیرساخت‌های خود را گسترش دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس خبر منتشرشده، نیروی هوایی ایالات متحده مرکز آموزش و تمرین گارد ملی هوایی را در پایگاه گارد ملی هوایی مک‌گی تایسون (McGhee Tyson) در تنسی (Tennessee) انتخاب کرده است تا کانون اصلی آموزش کادرهای تیم‌های سایبری متمرکز دفاعی باشد.

این تیم‌ها، تحت عنوان تیم‌های مأموریت دفاعی (MDT)، از مأموریت‌های مهم نیروی هوایی و تأسیساتی مانند زیرساخت‌های حیاتی یا رایانه‌های مرتبط با هواپیما و سیستم‌های هدایت از راه دور محافظت می‌کنند.

این تیم‌ها برآمده از اسکادران ارتباطات این شاخه نظامی هستند که بخش‌های گسترده ای از وظایف مربوط به فناوری اطلاعات و دفاع سایبری را در سطح گردان یا تیپ نیروی هوایی انجام داده‌اند. اکنون که این شاخه نظامی بخش اعظم مدیریت فناوری اطلاعات خود را برون‌سپاری  کرده است، این سرویس موفق شده تا کارکنان و منابع خود با مشغله کمتری معطوف بر محافظت از این دارایی‌های مهم تمرکز کند.

اعضای جدید نسبت به تیم‌های حفاظت سایبری که نیروی هوایی و سایر خدمات به‌عنوان بخشی از نیروی مأموریت سایبری به فرماندهی سایبری ایالات‌متحده معرفی می‌کنند، متفاوت است.

نیروی هوایی تشریح کرد که در ابتدا، 20 دانش‌آموز در اواسط ماه اوت در کلاس خلبانی تیم دفاع از مأموریت شرکت خواهند کرد. اگر این ماموریت موفقیت‌آمیز باشد، در سال 2021 به شش کلاس 20 دانشجویی گسترش می‌یابد. هدف نهایی این است که در آغاز سال مالی 2023، 1000 دانشجو در هرسال در تمام واحدهای این نیروی نظامی فارغ‌التحصیل شوند. این تیم‌ها در 84 مکان در سراسر جهان مستقر می‌شوند.

کنت لوزانو (Kenneth Lozano)، فرمانده مرکز تمرین و آموزش نیروی هوایی امریکا در این خصوص گفت:

این یک ‌لحظه مهیج برای مرکز تمرین و آموزش و آینده آن به‌عنوان یک مرکز یادگیری چابک، نوآورانه و مقاوم نیروی هوایی و دفتر گارد ملی است.

نیروی هوایی برای برخورداری از تیم‌های مأموریت سایبری و تیم‌های دفاع مأموریت خود از رویکرد کل نیروی هوایی در فضای سایبر استفاده کرده است، به این معنی که این نیروها از ترکیب نیروهای وظیفه فعال، گارد و ذخیره تشکیل‌شده‌اند.

اقدامات قبلی آموزش تیم‌های دفاع مأموریت در 223 امین اسکادران عملیات فضای سایبری در پایگاه نیروی هوایی لیتل راک (Little Rock) با یک دوره محافظت سایبری و دفاع سایبری آغاز شد. اولین کلاس‌ها در اوت 2019 برگزار شد.

نیروی هوایی همچنین در این رابطه افزود تا به امروز، این مدرسه 160 خلبان را آموزش داده است. هدف این است که مرکز تمرین و آموزش مک‌گی تایسون تعداد 1000 فارغ‌التحصیل در سال را آموزش دهد و مقرر شده است تا برای رسیدن به این مهم تا سال 2022 تلاش شود.

یکی از بزرگ‌ترین موانع موجود تاکنون، تعیین محدوده‌ای برای فعالیت‌های کارآموزان است. نیروی هوایی از طریق مرکز دفاع جرائم سایبری برای ایجاد یک بستر سایبری و مجوز مربیان در تلاش است که برآرود هزینه برای این امر برای 20 دانش‌آموز اولیه 1.5 میلیون دلار خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد