نیروی هوایی آمریکا یک مرکز سایبری تأسیس میکند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ دانشگاه نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، یک پروژه ساختمانی چند میلیون دلاری برای ساخت مرکز سایبری در این دانشگاه اواخر تابستان امسال آغاز شده و تا سال 2023 ادامه خواهد داشت.
ژنرال ریچارد کلارک Gen. Richard Clark سرپرست این دانشگاه در 6 اوت میزبان مراسم افتتاحیه این مرکز نوآوری سایبری بود و دلیل نامگذاری این مرکز به نام مادرا را حامی اصلی آن یعنی پائول مادرا Paul Madera عنوان کرد.
پائول مادرا فارغالتحصیل سال 1978 دانشگاه نیروی هوایی آمریکا است. او و همسرش جون مادرا Joan Madera از بزرگترین اهداءکنندگان کمکهای مالی به این پروژه هستند. وی در هیئتمدیره دانشگاه نیروی هوایی آمریکا و کمیته سایبری آن خدمت میکند. به گفته وی درمجموع 420 اهداءکننده، بیش از 26 میلیون دلار به این پروژه اختصاص خواهند داد.
مادرا در مراسم افتتاح این مرکز سایبری گفت:
بدون شک برتری سایبری یک نیاز کلیدی برای نیروی هوایی و تمام بخشهای نظامی ایالاتمتحده است. ما بهعنوان یک ملت و بهعنوان نیروی هوایی آمریکا سرمایهگذاری کمی در این زمینه داریم. ما فارغالتحصیلان وظیفه داریم به هر نحوی که میتوانیم از طریق کمکهای مالی، پیشنهادهای برنامهای و در صورت امکان همکاری تجاری دانش آموزان خود را برای این میدان نبرد آماده کنیم.
سرپرست دانشگاه نیروی هوایی آمریکا هم در اظهاراتی راهاندازی این مرکز سایبری را موجب تقویت امنیت ملی آمریکا دانست و گفت:
فضای سایبری در حال حاضر یک حوزه حیاتی است و حتی در آینده حیاتیتر هم خواهد شد. این حوزه تمام جوانب عملیاتهای نظامی ما را تحت تأثیر قرار میدهد. مرکز سایبری مادرا یک تغییر مهم در این دانشگاه است و یک یادآوری نمادین است برای پیشرو بودن این دانشگاه در حوزه سایبری.
وی توضیح داد:
این مرکز که تقریباً 3 هزار مترمربع مساحت خواهد داشت، دارای کلاسهای پیشرفته فناوری سایبری، آزمایشگاهها، فضاهای تحقیق و طراحی برای دانشجویان برای کشف مفاهیم پیشرفته رایانهای و علوم سایبری خواهد بود و همکاری با بخش صنعت و دانشگاه و مشارکتهای محلی را تسهیل میکند. همچنین این مرکز به ما در تسریع تغییرات کمک میکند و دانشجویان این مرکز نیز به امنیت فضای سایبری و پیشرفت فناوری در زندگی روزمره کمک خواهند کرد.
ریچارد کلارک در ادامه خاطرنشان کرد:
در حال حاضر ما برخی از بهترین رهبران جوان سایبری کشور را در این دانشگاه در اختیار داریم. درواقع دو تن از دانشجویان ما که در علوم رایانه یا رشتههای مرتبط در سال 2019 فارغالتحصیل شدند، بورسیه رودز Rhodes دانشگاه آکسفورد را دریافت کرده و در حال ادامه مطالعات خود در آن دانشگاه هستند.
دانشگاه نیروی هوایی آمریکا برای کمک به تأسیس این مرکز و اطمینان از اینکه در سالهای آینده در حوزه فناوری پیشرو باشد، 30 میلیون دلار کمک مالی جمع کرده است. دولت فدرال هم 30 میلیون دلار بابت ساختمانهای نظامی به این پروژه اختصاص خواهد داد.