about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نیروی زمینی آمریکا در نظر دارد با استفاده از هوش مصنوعی تهدیدات جنگ الکترونیک را شناسایی و به مقابله با آن بپردازد.

به گزارش کاگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی زمینی آمریکا قصد دارد برای مقابله با تهدیدات جنگ الکترونیک و بهبود سامانه‌های ناوبری از رایانه‌های هوشمندتر استفاده کند. به همین منظور به تازگی درخواستی را در زمینه یادگیری ماشینی - رایانه‌هایی که قادر هستند به صورت مستقل نحوه‌ی مقابله با تهدیدات الکترونیک و مدیریت پاسخ‌ها را یاد بگیرند.- ارسال کردند.
یکی از راه‌حل‌های موجود برای مسئله یاد شده هوش مصنوعی است؛ زیرا می‌تواند اطلاعات را به سرعت تجزیه و تحلیل کرده و به تهدیدات پاسخ بدهد. نیروی زمینی می‌خواهد از قابلیت‌های یادگیری ماشینی برای نظارت و ارزیابی تهدیدات انتشار فرکانس‌های رادیویی، ساختن الگوهای عادی و غیرعادی زندگی، مشخص کردن انواع فرستنده‌ها و ساختار سیگنال‌ها استفاده بکند.
هوش مصنوعی می‌تواند با داده‌های نیروی زمینی برای تجزیه و تحلیل، شبکه‌ی تاکتیکی، «اطلاعات، نظارت و شناسایی» (ISR[fn]Intelligence, Surveillance, and Reconnaissance[/fn])، ادغام بشود. این موارد شامل حسگرهای الکترو نوری و پشتیبانی سیگنال‌های رادیویی الکترونیکی حسگرهای جنگ الکترونیک می‌شود.
نیروی زمینی به دو نوع یادگیری ماشینی با نظارت و بدون نظارت توجه نشان می‌دهد. در مدل اول داده‌ها برچسب‌گذاری می‌شوند؛ اما در مدل دوم نرم‌افزارها خود باید داده‌های موجود را دسته‌بندی بکنند.
نیروی زمینی آمریکا امیدوار است، در شرایطی که موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) در مکان‌هایی مانند محیط‌های شهرری و زیرزمینی مختل شده‌اند، یک ماشین اطلاعاتی هوشمندتر،  به آن‌ها در ایجاد راه‌حل‌های متناوب «موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی» (PNT) کمک بکند.

طرح یا شده شامل 13 سؤال در مورد توانایی پیمانکاران در زمینه‌های جنگ الکترونیک، موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان بندی است که تعدادی از آن‌ها را می‌توان در زیر مشاهده کرد.
•    آیا قابلیت‌هایی مانند یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی برای کمک به درک موارد استفاده‌ی  طیف الکترومغناطیسی محلی و مدیریت فرماندهی و کنترل در تجهیزات جنگ الکترونیک وجود دارد؟
•    آیا راه‌حل‌های شما تمام موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی در برمی‌گیرد یا تنها بخشی از آن را؟
•    قابلیت‌های موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی تا چه اندازه (در زمینه‌ی تداخل فرکانس، تغییرات آب‌وهوا و تأثیرات محیطی) انعطاف‌پذیر هستند؟

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد