about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مشاهید حسین (Mushahid Hussain)، رئیس کمیته دفاعی سنای پاکستان، گفت: "ازآنجایی‌که جنگ‌های سایبری یک تهدید امنیتی به‌حساب می‌آیند، وجود یک راهبرد برای مقابله با آن‌ها در پاکستان امری ضروری است." وی روز سه‌شنبه (17 فوریه) در یکی از دانشگاه ملی علوم و فناوری "ناست" (NUST: National University of Science & Technology) درباره‌ی یک کتاب امنیت سایبری سخنرانی کرد. نویسنده این کتاب دکتر توقرال یامین (Dr Tughral Yamin) و موضوع آن امنیت سایبر است.
مشاهید ضمن ارج نهادن به این کتاب و همچنین اشاره به تلاش کمی که در حوزه امنیت سایبر پاکستان صورت گرفته است، بر نقش کمیته دفاعی سنای این کشور تأکید نمود. وی نقش این کمیته را شناخت جنگ‌های سایبری سال 2012 به عنوان یک تهدید، سازمان‌دهی گروه ضربت امنیت سایبر، افزایش آگاهی خبرنگاران مطبوعات از طریق رسانه‌ها، ایجاد قوانین و ارائه طرحی مناسب برای برگزیدن یک راهبرد امنیت سایبری در پاکستان می‌داند.   
مشاهید به جوانب مهم این راهبرد در زمینه امنیت سایبر پاکستان اشاره کرد. وی نیاز به قانون، ایجاد یک گروه رسیدگی به حوادث امنیت رایانه‌ای و فرماندهی مشترک خدمات دفاع سایبری را بسیار مهم شمرد. همچنین وی بر رعایت قوانین سایبری میان دو کشور پاکستان و هند در چارچوب تعیین شده توسط سازمان سارک (SAARC) تأکید نمود. هدف از رعایت این قوانین، جلوگیری از ایجاد جنگ‌های سایبری میان دو کشور و نفوذ به وب‌گاه‌های یکدیگر است. سارک یک سازمان سیاسی و اقتصادی متشکل از هشت کشور در جنوب آسیا است. کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، نپال، مالدیو، بوتان و افغانستان از اعضای این سازمان هستند.

مشاهید افزود: "در حال حاضر کشور پاکستان، فاقد یک راهبرد جامع در زمینه امنیت سایبر است و تنها در صورتی که میان دولت، شرکت‌های خصوصی و دانشگاه‌های این کشور همکاری و مشارکت وجود داشته باشد، کارشناسان و متخصصان می‌توانند این راهبرد را ایجاد کنند."
وی در ادامه گفت: " ادوارد اسنودن، جاسوسی‌های سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) از کشورهای مختلف دنیا به خصوص پاکستان، ایران و چین را افشا نمود که این موضوع نشان از اهمیت کشور پاکستان دارد." ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی است.
مشاهید دانشگاه ناست را یکی از برترین و با کیفیت‌ترین دانشگاه‌های پاکستان نامید. از نظر او در این دانشگاه درخشان‌ترین و با استعدادترین افراد تحصیل می‌کنند که می‌توانند به راهبرد امنیت سایبر این کشور استحکام بخشند.
دکتر محمد اصغر (Muhammad Asghar)، مدیر دانشگاه ناست، کمیته دفاعی مجلس سنا را برای تلاش در زمینه امنیت سایبر پاکستان تحسین کرد. 

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد