about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نیاز نیروی فضایی آمریکا به واحد اطلاعات فضایی

نیروی فضایی آمریکا به تازگی اعلام کرد نیاز دارد واحد اطلاعات فضایی خود را به صورت مستقل راه‌اندازی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات نیروی فضایی آمریکا معتقدند، این ارگان باید سطح اطلاعات فضایی خود را تقویت کند.

دیوید تامپسون (David Thompson)، معاون فرماندهی نیروی فضایی گفت:

چیزی که ما واقعاً به آن نیاز داریم، عناصر حوزه میدان نبرد و خدمات نظامی است که سال‌ها کمبود آن حس می‌شود. ما به هسته اطلاعاتی مخصوص به خود نیاز داریم.

جوامع نظامی و اطلاعاتی از گذشته فضا را به عنوان یک حوزه برتر برای جمع‌آوری اطلاعات در نظر می‌گرفتند؛ اما دیدگاه ارتش به مرور زمان از یک محیط بی خاطر به آن، به یک حوزه جنگی تبدیل شد و به همین دلیل نیاز به داشتن اطلاعات در رابطه با فضا رو به افزایش رفت. این موارد شامل، اشیایی که در فضا هستند، اقداماتی که انجام می‌دهند، توانایی‌هایی که دارند و نوع تهدیدات آن‌ها برای دارایی‌های نظامی و اطلاعاتی آمریکا می‌شود.

تامپسون شرح داد مسئله بالا برای وی به معنی این است که نیروی فضایی نوپایی آمریکا باید به مرور زمان و هم‌زمان با فرآیند جدا شدن از نیروی هوایی، توانایی‌های اطلاعاتی خود را رشد بدهد.

معاون فرماندهی نیروی فضایی گفت:

ما به اعضایی در نیروی فضایی نیاز داریم که درک عمیقی از اطلاعات فضایی داشته باشند.

مقام یاد شده همچنین اظهار کرد جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز باید توانمندی‌های اطلاعات فضایی خود را به منظور پشتیبانی از نیروی فضایی و فرماندهی فضایی گسترش بدهد. با وجود این که رهبران نیروی فضایی به دفعات از روابط نزدیک خود با «دفتر ملی شناسایی» (National Reconnaissance Office) –فعال‌ترین سازمان اطلاعاتی آمریکا در حوزه فضایی- صحبت کرده‌اند؛ اما توانمندی‌های آن‌ها هنوز کافی به نظر نمی‌رسد.

وی افزود:

احتمالاً ما نیاز داریم تمرکز سازمان‌های اطلاعاتی روی حوزه فضا افزایش پیدا کند. هم‌اکنون سازمان‌هایی وجود دارند که زمینه فضایی از درک بسیار عمیقی بهره می‌برند؛ اما احتمالاً به اندازه‌ای کوچک هستند که نمی‌توان از آن‌ها در خط مقدم اقدامات استفاده کرد. این افراد باید در تشکیل یک واحد اطلاعاتی یکپارچه که حوزه زمینی، دریایی، هوایی و فضایی را درک می‌کنند به ما کمک کنند.

در حال حاضر فرماندهی فضایی آمریکا برای انجام اقدامات اطلاعاتی به مرکز ملی دفاع فضایی (National Space Defense Center) و مرکز ملی اطلاعات فضایی هوایی (National Air and Space Intelligence Center) وابسته است. البته این واحد درخواست تأسیس یک مرکز اطلاعات فضایی ملی جدید را به‌منظور ایجاد یک واحد اطلاعاتی فضایی برای نیروی فضایی داده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد