about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

نیاز نیروی زمینی به ابزارهای کاربر پسندتر

نیروی زمینی آمریکا به منظور مقابله با چالش کمبود نیروی امنیت سایبری متخصص، به ابزارهایی ساده‌تر با قابلیت یادگیری بهتر نیاز دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چاد هریس (Chad Harris)، مدیر برنامه عملیات دفاع سایبری در سازمان اطلاعاتی سازمانی دفتر اجرایی برنامه نیروی زمینی آمریکا به‌تازگی اعلام کرد، گروه‌های حافظت سایبری این ارگان به ابزارهایی ساده‌تر با قابلیت آموزش و تمرین بهتر نیاز دارند.

هریس گفت:

ابزارهای مذکور، نمونه‌های بصری هستند که بهره‌مندی و آموزش به واسطه آن برای انسان ساده‌تر است.

مدیر برنامه عملیات سایبری دفاعی با اشاره به مطرح سازی مداوم نیازهای یاد شده با صنعت ادامه داد:

زمانی که شما به ما ابزاری می‌دهید، باید اطمینان حاصل کنید که کاربر پسند است. آیا فرآیندهای خودکار در آن وجود دارند؟ آیا کارها را برای یک سرباز آسان می‌کند؟ آیا باعث می‌شود انتخاب گشته و در یک بازه زمانی کوتاه به صورت کامل فرا گرفته شود؟ آیا یک ابزار آموزشی در کنار تجهیزات ارائه می‌شود تا به کمک کند به سرعت آن را عملیاتی کنیم؟

مقام مذکور اظهار کرد، بخشی از نیازهای یاد شده مربوط به کمبود نیروی کار متخصص در حوزه سایبری است. مشکلی که در همه‌ی بخش‌های خصوصی و دولتی، تأثیرگذار خواهد بود.

وی شرح داد:

زمان برای آن‌ها با ارزش است. آموزش باید هدفمند باشد. آن‌ها باید بتوانند به‌سرعت آموزش ببینند و در هرلحظه و مکانی که نیاز بود، تمرین کرده و یاد بگیرند.

چاد هریس ادامه داد، ابزارها باید به همراه بسته‌ی آموزشی آن‌ها عرضه شوند. آموزش باید برای هر فرد، خاص و ویژه‌ی  خودش باشد. نیازی به برگزاری یک کلاس 40 ساعته در طول هفته وجود ندارد.

هریس افزود:

ما باید آموزش‌ها را به شکلی طراحی و پیاده‌سازی کنیم که گروه‌های دفاع به در تمام‌روز و در کل سال به آن دسترسی داشته و یاد بگیرند.

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.