about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مجلس سنای آمریکا در لایحه‌ای از پنتاگون خواست تا خطرات فناوری نسل پنجم را بررسی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس خلاصه لایحه سیاست دفاعی سالانه کمیته خدمات مسلح مجلس سنا برای سال مالی 2021، کمیته مجلس سنا از پنتاگون می‌خواهد تا گزارشی در مورد جزئیات خطرات فناوری هوآوی به عنوان بخشی از زیرساخت‌های شبکه سازمان ملل ارائه دهد.

خلاصه این لایحه که در ماه ژوئن سال جاری منتشر شد ، نشان می‌دهد که سناتورهای آمریکایی نگران فن‌آوری نسل پنجم شرکت‌های فناوری چینی به‌ویژه هوآوی و زدتی‌ئی هستند و طبق لایحه، پنتاگون باید توانایی‌های نسل پنجم خود را برای همگام‌سازی با مخالفان نزدیک تقویت کند.  

مقامات ارشد آمریکایی در مورد خطر امنیت ملی مرتبط با ساخت شبکه‌های نسل پنجم هوآوی هشدار دادند. در خلاصه این لایحه آمده است که پنتاگون باید در مورد خطر فنآوری غول چینی روی پرسنل، تجهیزات و عملیات‌های وزارت دفاع آمریکا و هرگونه اقدامات لازم برای کاهش خطرات به کمیته گزارش دهد.

وقتی دولت بریتانیا در ماه ژانویه امسال اعلام کرد که به هوآوی اجازه ساخت بخشی از شبکه‌های نسل پنجم خود را می‌دهد، این کار خشم قانونگذاران آمریکایی را برانگیخت. به گفته «The Guardian»، روزنامه انگلیسی، دولت بریتانیا اخیراً برعکس این تصمیم عمل کرده است. قانونگذاران می‌ترسند که ساخت شبکه‌های نسل پنجم هوآوی در کشورهای متحد به‌ ویژه کشورهای دارای روابط قدرتمند در حوزه تبادل اطلاعات با ایالات متحده ، به دولت چین اجازه دسترسی به این اطلاعات حساس را بدهد.

وزیر دفاع ایالات متحده همچنین موظف است خطرات امنیتی فناوری نسل پنجم و ششم از سوی فروشندگانی مانند : هوآوی و زدتی‌ئی را هنگام تصمیم‌گیری در زمینه‌های برون مرزی بررسی کند. کارشناسان امنیتی در گفتگو با وبگاه تخصصی «Fifth Domain» مدعی شدند که استفاده از محصولات این 2 شرکت چینی در زیرساخت‌هایی نزدیک پایگاه‌های نظامی آمریکا می‌تواند به دولت چین امکان دسترسی به شبکه‌ها را بدهد.

در همین حال، این قانون باعث حرکت وزارت دفاع آمریکا به سمت ایجاد یک تیم عملیاتی متمرکز روی شبکه‌های بی‌سیم نسل پنجم می‌شود. افسر ارشد اطلاعات وزارت دفاع مسئولیت انجام این کار را به همراه سیاست مربوط، نظارت، راهنمایی و هماهنگی در سازمان برعهده دارد. در خلاصه این لایحه همچنین وزارت دفاع ایالات متحده موظف به ارائه فن‌آوری‌های نوآورانه تجاری نسل پنجم است.

در راهبرد نسل پنجم پنتاگون  که در ماه می امسال به‌ وسیله افسر ارشد فناوری وزارت دفاع آمریکا منتشر شد ، سازمان متعهد به میزبانی مجموعه‌ای از نمایش‌های صنعت نسل پنجم از شروع سال مالی فعلی شده است. وزارت دفاع این کار را از طریق بسترهای آزمایشی تاسیسات نظامی منتخب در سراسر ایالات متحده انجام می‌دهد.

این سایت‌ها، قابلیت‌هایی مانند : درگاه‌های هوشمند، عملیات‌های زنجیره تأمین، انبارهای هوشمند و برنامه‌ریزی لجستیک را آزمایش می‌کنند؛ در حال حاضر 12 سایت منتخب در سراسر آمریکا وجود دارد، اما هیچکدام به‌صورت رسمی آزمایش را شروع نکرده است. جوزف ایوانز (Joseph Evans)، مدیر فنی نسل پنجم در پنتاگون گفت که وزارت دفاع قصد دارد قراردادهایی را برای شروع آزمایش از پایان تابستان به امضا برساند.

براساس راهبرد پنتاگون، محصولات موفقیت‌آمیز و اثبات شده به سرعت با خریدها، عملیات‌ها و پشتیبانی از طریق سازمان‌های مناسب در سراسر وزارت دفاع ایالات متحده مستقر می‌شوند. لایحه فوق شامل بخشی از مقررات راجر ویکر (Roger Wicker)، سناتور جمهوری‌خواه اهل میسی‌سی‌پی است که معاون اطلاعات و ارتباطات سازمان بازرگانی آمریکا را به همکاری با پنتاگون و سایر آژانس‌های فدرال برای توسعه طرح مدرن‌سازی مدیریت طیف در سراسر این کشور هدایت می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.