about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کمیته نظارت بر انتخابات مجلس شورای قطر برای پیشگیری از حملات سایبری احتمالی یک دفترچه راهنما منتشر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیته نظارت بر انتخابات مجلس شورای قطر برای مقابله با خطرات سایبری یک دفترچه راهنما صادر کرده که شامل دستورالعمل‌هایی برای تیم فنی نامزدها است. تیم‌هایی که کمپین نامزد موردنظر خود را برای اتخاذ شیوه‌های امن امنیت سایبری مدیریت می‌کنند.

هدف دیگر این دفترچه راهنما افزایش آگاهی آن‌ها نسبت به موضوعات و مسائل مرتبط است.

روزنامه عربی محلی الرایه (Arrayah) گزارش داد که این دفترچه راهنما شامل تعدادی از استانداردهای فنی لازم برای امنیت داده‌های مربوط به انتخابات است و بر ضرورت آماده‌سازی کانال‌های ارتباطی نامزدها ازجمله حساب‌های شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌های رسمی آن‌ها تأکید دارد.

این دفترچه راهنما همچنین به دنبال حفظ کنترل و توسعه یک سیستم هشدار اولیه برای تشخیص و رسیدگی به جرائم سایبری احتمالی است.

به‌علاوه، این دفترچه راهنما تهیه یک برنامه واکنشی برای حوادث اضطراری و ادامه کار در آن شرایط و مقابله با هرگونه حمله سایبری احتمالی که در این برنامه دیده‌شده باشد را توصیه می‌کند.

دفترچه راهنمای یادشده با ارائه چند سؤال به نامزدها کمک می‌کند تا بدانند کمپین آن‌ها برای مقابله با تهدیدات سایبری از چه میزان آمادگی برخوردار هستند.

در انتها هم این دفترچه راهنما به نامزدها توصیه می‌کند که هویت بصری مشخصی را برای همه کانال‌ها، حساب‌ها و بسترهای ارتباطی آنلاین خود اتخاذ کنند تا ارتباط رأی‌دهندگان با آن‌ها آسان شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.