about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یورام کوهن (Yoram Cohen)، رییس پیشین آژانس امنیتی رژیم صهیونیستی (شین بت)، در نخستین سخنرانی رسمی خود پس از کناره‌گیری از سمتش، از اینکه اسرائیل، همواره مدت‌ها بعد از یک تلاش برای حمله سایبری، از آن مطلع می‌شود، گلایه کرد و آن را یک تهدید برای این رژیم برشمرد. البته کوهن به این مطلب نیز اشاره کرد که یکی از قطعات پازل جنگ‌های سایبری برای دولت‌ها یا بخش خصوصی در هر کشوری، تشخیص این موضوع است که چه کسی آغازگر یک جنگ سایبری است.
وی که در دانشگاه تل‌آویو و در اجلاس بین‌المللی سایبری صحبت می‌کرد، بر این نکته تأکید کرد که توانایی‌های شین بت برای کشف حملات سایبری، بسیار پیشرفته‌تر از آن چیزی است که قبلاً شناخته می‌شد. رییس پیشین شین بت، در سخنرانی خود، چالش اصلی در فضای سایبری را این موضوع برشمرد که یک نظارت کوچک، می‌تواند به مهاجمان به اسرائیل اجازه دهد که خسارت‌های سنگینی را به این رژیم تحمیل کنند. کوهن، البته به این مطلب نیز اشاره کرد که چنین حملاتی، این فرصت را برای نهادهای اطلاعاتی اسرائیل ایجاد کرده است که از اشتباهات مهاجمان درس گرفته و علیه آن‌ها، دست به اقدام بزند.
کوهن در بخش دیگری از صحبت‌های خود، سه تهدید بزرگ سایبری را برشمرد که اسرائیل با آن‌ها مواجه است. حمله به شبکه‌های رایانه‌ای، حمله کدهای مخرب رایانه‌ای و حملات شبکه‌های اجتماعی، سه تهدید عمده‌ای هستند که به ادعای کوهن، اسرائیل را در فضای سایبری تهدید می‌کند. البته کوهن، در این بخش از صحبت‌های خود، به این نکته نیز اشاره کرده که دو مورد اول این حملات، برای همگان بسیار شناخته شده است، اما مورد آخر، بسیار ناشناخته است و کسی آشنایی خاصی در مورد آن ندارد.
وی به استفاده گروه‌های تروریستی از این شبکه‌ها، برای دستیابی به اهداف خود اشاره کرد و گفت که این گروه‌های تروریستی، از شبکه‌های اجتماعی، برای تغییر دیدگاه‌های عموم جامعه استفاده می‌کنند و امروزه بیشتر درک مردم از اخبار، به شبکه‌های اجتماعی وابسته است.
لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی، در این‌گونه حملات که بر بستر شبکه‌های اجتماعی صورت می‌پذیرد، مهارت خاصی دارد و سالیان سال است که از آن‌ها، برای ایجاد هرج‌ومرج و به هم ریختگی در سراسر جهان استفاده می‌کند. حال ابراز شکایت یک مقام عالی‌رتبه اطلاعاتی در این رژیم، این ابهام را ایجاد می‌کند که اسرائیل از بیان چنین صحبت‌هایی، قصد شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت این حملات را دارد یا اینکه واقعاً ترکش این‌گونه حملات مخرب سایبری، به بدنه اسرائیل نیز اصابت کرده است.

 

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.