about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نگرانی سامانه خدمات تور نسبت به حملات سایبری

تور سامانه‌ای است که برای ناشناس ماندن کاربران در محیط اینترنت به کار می‌رود و از نرم‌افزار کارخواه و شبکه‌ای از سرورها تشکیل شده است. این سامانه می‌تواند داده‌هایی از کاربران را مانند جایگاه و نشانی پروتکل اینترنت پنهان کند. بهره‌گیری از این سامانه ردگیری و شنود داده‌های کاربر را به دست دیگران بسیار سخت می‌کند.
گزارشی از سرویس خدماتی سایجنت (SIGAINT) نشان می‌دهد که سامانه تور به کاربران هشدار داده است که به‌زودی هدف حملات سایبری سرویس‌های جاسوسی و اطلاعاتی قرار خواهد گرفت. همچنین این سامانه اذعان داشت که این حملات شامل 70 سرور مخرب می‌شوند. سایجنت یک سرویس خدمات ایمیل است که موجب می‌شود تا کاربران با امنیت کامل برای یکدیگر پست ارسال کنند، همچنین این سرویس خدماتی با حملات و نفوذهای سایبری مبارزه می‌کند.
سایجنت اعلام داشت که زیرساخت‌های حیاتی این سرویس خدماتی موردحمله هکرها قرار گرفته است، اما هنوز نتوانسته‌اند که آسیبی به این زیرساخت‌ها وارد کنند.
وب‌سایت این سرویس خدماتی (sigaint.org) اظهار کرد که در سایت سامانه تور نام سایجنت یافت می‌شود. مدیر وب‌سایت سایجنت اعلام کرد که برای تغییر آدرس این وب‌سایت تابه‌حال چندین حمله از طرف سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی صورت گرفته است، بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که هکرها به‌راحتی می‌توانند کاربران ناآگاه را توسط حملات مردمیانی (Man-in-the-middle) هدف قرار دهند. حملات مردمیانی در رمزنگاری و امنیت رایانه شکلی از استراق سمع فعال است که در آن حمله‌کننده اتصالات مستقلی را با قربانیان برقرار می‌کند و پیام‌های مابین آن‌ها را بازپخش می‌کند.
پس می‌توان نتیجه گرفت که امروزه حملات بسیار زیادی در حال انجام گرفتن است و ما از بسیاری از آنها آگاه نیستیم. بااین‌وجود می‌توان با باز نکردن ایمیل‌های مشکوک و بی‌معنی که آلوده به بدافزارهای گوناگون هستند تا حدودی از این حملات پیشگیری کرد.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.