about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نگرانی آمریکا از همکاری IBM با شرکت لنووو

به گزارش وال استریت ژورنال، مقامات آمریکایی‌ها از آن بیم دارند که ماموران اطلاعاتی چینی در جریان این همکاری بتوانند از راه دور به سرورهای IBM دسترسی پیدا کنند، چرا که سرورهای IBM به طور گسترده از سوی شرکت‌های تجاری و همچنین موسسات دولتی آمریکایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این در حالیست که کمیته سرمایه گذاری خارجی آمریکا با خرید واحد تولید سرور IBM توسط لنووو مخالفت کرده و باعث به تعویق افتادن آن شده است. اما این دو شرکت به نهایی شدن قرارداد خرید مذکور تا قبل از پایان سال 2014 اظهار اطمینان کرده‌اند.

لنووو پیش از این واحد تولید رایانه‌های شخصی و لپ تاپ IBM را در سال 2005 خریداری کرده بود. باید منتظر ماند با وجود چنین اختلافی که بین مقامات آمریکایی و شرکت IBM به وجود آمده است، خرید  لنووو با این شرکت امریکایی-اسراییلی نهایی می شود یا خیر؟

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد