about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نگرانی‌های امنیتی انگلیس درباره هوآوی

انتظار می‌رود نگرانی‌های هیئت نظارت دولت انگلستان بر هوآوی درمورد امنیت تجهیزات ارتباطات شرکت چینی افزایش یابد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس گزارش منتشر شده در اوایل سال 2018، هوآوی از نرم‌افزارهای دسته سوم در محصولات ارتباطی خود استفاده می‌کند که به پایان عمر خود نزدیک هستند و هدف از این کار اتمام پشتیبانی پیش از تعویض قطعات سخت‌افزاری است.

به نظر می‌رسد که مرکز ارزیابی امنیت سایبری هوآوی (HCSEC) در آخرین گزارش خود ادعا کند که هوآوی پیشرفت ناکافی در این زمینه داشته است و نگرانی‌های جدید امنیتی و مهندسی را در مورد ارتباطات و محصولات شبکه شرکت برجسته خواهد کرد.

روزنامه «Financial Times»، مدعی است که این موضوع در ماه دسامبر امسال از سوی هیئت نظارت بر مرکز ارزیابی امنیت سایبری هوآوی مورد بحث قرار خواهد گرفت. کار نظارت بر مرکز ارزیابی، بوسیله هیئت مدیره و با هدایت سیاران مارتین (Ciaran Martin)، مدیر اجرایی مرکز امنیت سایبری ملی (NCSC) انجام می‌شود. هیئت مدیره، با سازمان جاسوسی فوق سری بریتانیا (GCHQ) همکاری نزدیک دارد.

با این حال، ممنوعیت مستقیم – که اخیراً بوسیله استرالیا و نیوزیلند اجرا شده است – به نظر برای توصیه به بقیه کشورها بعید است؛ حتی اگر برخی کشورها از جمله آلمان و ژاپن به‌طور کامل استفاده از شبکه‌های 5G شرکت هوآوی را ممنوع کنند.

به گفته روزنامه فایننشال تایمز، هیئت نظارت جایگاه خود را به‌دلیل فشار سیاسی یا اطلاعاتی از سوی مقامات آمریکایی سخت نمی‎کند، اما در این مسیر شرکت تجهیزات و نرم‌افزاری را تولید می‌کند که باعث آسیب‌پذیری شبکه‌های مهم ارتباطی در برابر حملات سایبری می‌شود.

با این وجود، کارشناسان معتقدند که ایالات متحده متحدان خود را با بایکوت کردن تأمین‌کنندگان چینی از جمله هوآوی، براساس قوانین جدید در یک کشور مستبد  تحت فشار قرار می‌دهد. در نتیجه، دولت آمریکا به کمک قدرت خود افراد و شرکت‌ها را مجبور به همکاری در کار اطلاعات ملی می‌کند.

به همین دلیل، استفاده از قانون اجباری در یک کشور مستبد می‌تواند به عنوان مثال شرکت هوآوی یا زدتی‌ئی (ZTE) را مجبور به استفاده از موقعیت ممتازشان در شبکه‌های ارتباطی خارج از کشور برای استراق سمع و جاسوسی در راستای خدمات اطلاعاتی چین کند. 

تردید در مورد امنیت سخت‌افزار هوآوی مسئله جدیدی نیست. این شرکت برنده شگفت‌انگیز مناقصه عرضه تجهیزات به برنامه ابتکاری شبکه قرن بیست و یکم در اواسط سال 2000 بود که مارکونی (Marconi) از بریتانیا را شکست داد و منجر به نابودی آن در این روند شد.

در سال 2010، مرکز ارزیابی امنیت سایبری هوآوی سخت‌افزار هوآوی را در برابر تهدیدات امنیت سایبری آزمایش کرد. در سال 2012، دیوید کامرون (David Cameron)، نخست‌وزیر وقت به دنبال توصیه کمیته امنیت و اطلاعات، دستور ورود متخصصان امنیتی از سازمان جاسوسی فوق سری انگلستان به هیئت نظارت و فرآیند ارزیابی سخت‌افزار هوآوی را صادر کرد.

پس از واکنش عملی کامرون برای نابودی جنگ تجاری، هوآوی از شبکه ارتباطات بریتانیا محروم شد. 
 

تازه ترین ها
خنثی‌سازی
1405/05/20 - 11:02- آسیا

خنثی‌سازی حملات سایبری علیه بخش‌های مختلف امارات

امارات متحده عربی از خنثی‌سازی حملات سایبری به بخش‌های هوانوردی، انرژی و آموزش خبر داد.

راهکار
1405/05/20 - 11:00- آمریکا

راهکار کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا برای مقابله با کلاهبرداری حسابداری

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا واحد جدیدی برای مقابله با کلاهبرداری حسابداری و تخلفات گزارشگری مالی ایجاد کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/05/20 - 10:45- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 60 میلیون دلاری در استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی کورما

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی کورما مبلغ ۶۰ میلیون دلار با ادعای ساخت مدل بنیادین دفاع سایبری جمع‌آوری کرد.