about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نگاهی زیرکانه در زندگی خصوصی کاربران

فیسبوک امتیاز شناسایی طبقه بندی اجتماعی افراد را دریافت کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از telegraph؛ فیسبوک با بکار گیری روشی بسیار هوشمندانه، راهی برای شناسایی جایگاه اجتماعی کاربران خود پیدا کرد.

بر اساس اختراع اخیر ثبت شده، این شبکه اجتماعی با آموزش الگوریتم های هوش مصنوعی در نظر دارد تا افراد را با توجه به چند عامل شاخص در سه گروه اجتماعی بالا، متوسط و کارگری دسته بندی کند. این عوامل، شامل تعداد دستگاه هایی است که کاربران به وسیله آن از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند. بدیهی است که تعداد دستگاه های بیشتر نشانگر ثروت بیشتر است. پارامترهای دیگر شامل مکان شخص، میزان تحصیلات و تاریخچه سفرهای کاربر است.

معلوم نیست که فیسبوک به صورت فعال در حال استفاده از این ابزار باشد؛ اما موضوع مشخص این است که جمعیت دومیلیاردی عضو آن، چگونه برای تبلیغات هدفمند گروه بندی می شود. برای نمونه، الگوریتم سامانه های این شبکه اجتماعی با استفاده از ارزیابی صفحاتی با محتوای سفر که کاربر به آن علاقه نشان داده و یا در آن ها اضافه شده می تواند پیش بینی کند که وی در این رابطه واکنش داشته باشد.

این الگورتیم همچنین قابلیت پیگیری ردپای دیجیتال کاربران را دارد. برای مثال، این ویژگی می تواند افرادی که وب سایت هایی با موضوع سفر را بررسی می کنند و همزمان از حساب کاربری فیسبوک خود استفاده می کنند را شناسایی کند. شرکت های مسافرتی با پرداخت پول به این شبکه اجتماعی، تبلیغات هدفمند را برای افراد در این گروه ها ارسال می کند. در حالیکه کاربران می توانند از این گروه ها به صورت اختیاری خارج شوند، این ویژگی به صورت خودکار برای همه فعال می شود.

در صورتی که این طراحی جلوه کند، فیسبوک باید روش جمع آوری داده های خود را با مقررات حفاظت از داده های سال آینده مطابقت دهد. شرکت هایی که در این راستا تخلفی را مرتکب شوند با جریمه ای سالانه نزدیک به 20 میلیون یورو روبرو می شوند.

قوانین جدید با امکان جریمه های سنگین تر برای شرکت هایی که همکاری نکنند، جایگزین قانون حفاظت از اطلاعات اتحادیه اروپا خواهد شد. در این قوانین جدید، رضایت اشخاص جهت استفاده از اطلاعات آنها نیز لحاظ می شود. از این رو شرکت ها موظف هستند تا به صورت کتبی جمع آوری قانونی اطلاعات شخصی را اثبات کنند. 

اگر چه ادعای جدید فیسبوک در خصوص حفاظت از اطلاعات شخصی افراد تا حدودی نگرانی ها را برطرف می کند؛ اما همچنان اذهان عمومی در مورد هدف اصلی این کاربرد سوالات فراوانی خواهند داشت.
 

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/16 - 07:38- آفریقا

تقویت مقابله با جرایم سایبری در زامبیا

دولت زامبیا توانایی خود را برای مبارزه با جرایم سایبری و آموزش پرسنل مهم دولتی تقویت کرد.

تکذیب
1404/02/16 - 07:30- آمریکا

تکذیب حمله باج‌افزاری توسط دولت پِرو

دولت پِرو پس از ادعاهای گروه باج‌افزاری ریسیدا، حمله به پلتفرم دیجیتال فدرال خود را تکذیب کرد.

دستگیری
1404/02/16 - 07:00- اروپا

دستگیری مظنون اوکراینی به اتهام جاسوسی برای روسیه

سرویس امنیتی اوکراین یک مأمور مظنون به جاسوسی برای روسیه از طریق تیک‌تاک را دستگیر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.