about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در این گزارش قصد داریم نگاهی به آمار و ارقام حملات باج افزاری در دو سال اخیر بیندازیم.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس تحقیقات جدید، تعداد حملات باج افزاری که چندین بخش کلیدی را هدف قرار می‌دهند در ماه مه کاهش یافت، اما گروهی به نام لاک بیت (LockBit) با افزایش فعالیت‌های خود به‌عنوان پرکارترین گروه باج افزاری در سال‌های اخیر معرفی شد.

با توجه به داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط پایگاه ریکوردد فیوچر از سایت‌های اخاذی، سازمان‌های دولتی، گزارش‌های خبری، انجمن‌های هکری و سایر منابع، گروه لاک بیت که پشت حملات اخیر به کارخانه فاکسکان (Foxconn)، یک شرکت آموزش جت‌های جنگنده کانادایی و یک کتابخانه محبوب آلمانی بوده است، مسئولیت بیش از 70 حمله باج افزاری در ماه مه را بر عهده گرفت.

این گروه از زمان شروع فعالیتش در سال 2019 با بیش از 850 حمله مرتبط بوده است و تا زمانی که نسخه جدیدی از پلتفرم باج افزار به‌عنوان سرویس خود به نام LockBit 2.0 را راه‌اندازی کرد، یک بازیکن حاشیه‌ای محسوب می‌شد.

به نظر می‌رسد گروه لاک بیت قرار است از گروه کونتی (Conti) به‌عنوان پرکارترین گروه باج افزاری پیشی بگیرد. اگرچه کونتی در ماه‌های اخیر با ده‌ها حادثه ازجمله حمله ویرانگر به سازمان‌های دولتی کاستاریکا مرتبط بوده است، این گروه ماه گذشته بسیاری از زیرساخت‌های خود را تعطیل کرد و احتمالاً به واحدهای کوچک‌تر تغییر نام می‌دهد.

درعین‌حال حملات علیه چندین بخش کلیدی، ازجمله ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی، مدارس، دولت‌های ایالتی و محلی، در ماه مه کاهش یافت.

در اینجا برخی از مهم‌ترین یافته‌های ریکوردد فیوچر به روایت تصویر آمده است:

Paragraphs
  • فعال‌ترین گروه‌های باج افزاری
فعال‌ترین
  • حملات باج افزاری گزارش‌شده به بخش‌های بهداشت و درمان
حملات
  • حملات باج افزاری گزارش‌شده به دولت‌ها و ایالت‌های محلی
حملات
  • حملات باج افزاری گزارش‌شده به مراکز آموزشی
حملات

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.