about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سری فیلم های محبوب Avengers دارای نکات پنهان و مفید امنیت سایبری هستند که می توانند کمک شایانی به جلوگیری از حملات سایبری کنند!

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اولین چیزی که هنگام تماشای فیلم های اونجرز یا همان انتقام جویان به چشم می آید این است که شخصیت منفی داستان هیچگاه تنها مبارزه نمی کنند. به عنوان مثال می توانیم به اولتران و ارتش رباتیکش، تانوس یا لوکی به همراه چیتاوری اشاره کرد. همه آن ها دارای ارتشی بزرگ هستند که قهرمانان داستان بایستی پیش از رسیدن به غول آخر با آن ها مبارزه کنند.

همین حالت نیز در دنیای امنیت سایبری اتفاق می افتد. حملات سایبری جدی توسط گروه های سازماندهی شده ای از مجرمین سایبری مانند گروه های APT ترتیب داده می شوند. گاهی اوقات تعداد اعضای این گروه ها به صدها نفر می رسد. 

به نظر این امکان وجود دارد که یک نفر به تنهایی بتواند در مقابل این گروه های هکری ایستادگی کند؟

درسی که می توان از فیلم های مارول اونجرز برداشت کرد این است:

در فیلم انتقام جویان قهرمان های داستان به تنهایی نمی توانند با شخصیت های شرور و ارتش هایشان مقابله کنند و نیاز به همکاری با یکدیگر دارند. در دنیای حملات سایبری نیز داستان به همین منوال است. به تنهایی نمی توان در مقابل گروه های هکری ایستادگی کرد. تیم شدن، افزایش همکاری ها یا هوش جمعی فاکتورهایی هستند که می توانند به خنثی سازی هر چه بهتر حملات سایبری کمک کنند. 

حال با نام ها و قدرت های چند شخصیت قهرمان آشنا شویم تا متوجه شویم همکاری آن ها با یکدیگر تا چه اندازه می تواند جذاب باشد:

  • هالک: تانک
  • ثور: جنگجوی بی نظیر و زدن ضربات مهلک
  • مرد آهنی: متخصص حملات دور برد 
  • هاکای: تیرانداز ماهری که هیچ هدفی را از دست نمی دهد
  • کاپیتان آمریکا: بهترین انتقام جوی تاریخ دنیای مارول و سمبل شجاعت

حال برگردیم به حوزه امنیت سایبری! با توجه به مثال های بالا نتیجه می گیریم تشکیل یک تیم قدرتمند با مهارت های مختلف و استفاده از ابزارهای متنوع می توانند راه مهاجمین سایبری را سد کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.