about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نوجوانان، پرچم‌داران امنیت سایبری در امارات

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مقامات امنیتی و دولتی اماراتی، مدعی هستند باوجود اینکه ساختار و چارچوب قدرتمندی برای امنیت آنلاین این کشور وجود دارد، اما همچنان نمی‌توان تهدیدات را در این فضا و علیه کشور نادیده گرفت.
یکی از مقامات دولتی امارات دراین‌باره گفت: «امارات، می‌کوشد تا دروازه‌های دولت هوشمند را بگشاید و از منافع آن بهره‌مند شود. ما در تلاشیم تا هر روز خدمات آنلاین بیشتری را معرفی و عرضه کنیم؛ اما این خدمات آنلاین باید امن باشد و در مقابل سرقت‌های آنلاین و تهدیدات مقاومت کند. ما باید خدمات قابل اطمینانی را به مردم عرضه کنیم.»
او در ادامه صحبت‌هایش افزود: «ما نیازمند تربیت جنگجویان سایبری هستیم که یک گام از مجرمان سایبری جلوتر باشند. این دلیلی بر علاقه‌مندی ما به تربیت متخصصان جوان امنیت سایبری است.»
در همین راستا، سازمان امنیت الکترونیک ملی (Nesa)، در این کشور اقدام به برگزاری مسابقه‌ای سه‌روزه به نام سایبر کوئست (Cyber Quest) کرده است که در آن تیم‌های مختلفی از هکرها به مقابله با یکدیگر می‌پردازند. در این دور از مسابقات، حدود 60 دانش‌آموز شرکت کردند.
کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس، طی ماه‌های گذشته، تلاش‌های گسترده‌ای را برای تقویت امنیت سایبری خود به کار بسته‌اند. البته بخش عمده‌ای از تلاش‌های این کشورها، بر همکاری‌های گسترده با غرب خصوصاً آمریکا استوار است و در حقیقت می‌توان گفت این همکاری‌ها، شاکله اساسی راهبرد امنیت سایبری کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس را تشکیل داده است. البته این کشورها به این موضوع نیز پی برده‌اند که استفاده از جوانان و آموزش آن‌ها در این عرصه، قطعاً راهگشای بسیاری از مشکلاتی خواهد بود که چنین کشورهایی با آن‌ها مواجه هستند.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.