about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کشورهایی که علیه روسیه اتهام‌پراکنی می‌کنند، خود اقدام به افزایش پتانسیل سایبری تهاجمی می‌کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نماینده روسیه در جلسه کارگروه آزاد امنیت اطلاعات بین‌الملل سازمان ملل خواستار توقف اتهامات سایبری واهی علیه روسیه شد. 

ایرینا تیاژلوا، دبیر دپارتمان امنیت اطلاعات بین‌الملل وزارت امور خارجه روسیه اظهار داشت:

ما از شرکت‌کنندگان در بحث خود می‌خواهیم که از متهم کردن روسیه به تهاجم سایبری خودداری کنند. در صورت وجود نگرانی، هر دولتی می‌تواند مستقیماً به ساختارهای ذیصلاح روسیه مراجعه نماید. کشورهایی که در این نشست اتهامات بی‌اساس علیه روسیه مطرح می‌کنند، خود اقدام به افزایش پتانسیل سایبری تهاجمی می‌کنند. 

این مقام دولتی تصریح کرد:

کافی است رزمایش‌های سایبری اخیر Locked Shields تحت نظارت مرکز عالی ناتو مستقر در استونی را به یاد بیاوریم. مشخص است که در جریان چنین رویدادهایی، سناریوهای به‌کارگیری رزمی فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات تمرین می‌شوند. اوکراین که عضو این ائتلاف نیست، برای اولین بار به این رزمایش‌ها دعوت شد. بر همین اساس، ما از شما می‌خواهیم از تحریف حقایق در مورد آغازگران واقعی نظامی سازی فضای اطلاعاتی دست‌بردارید و زمان ارزشمند مذاکره را برای اتهامات بی‌اساس تلف نکنید.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.