about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

روز دوشنبه رئیس کمیته جاسوسی مجلس نمایندگان آمریکا در شهر سن آنتونیو  اعلام کرد: "با وجود اینکه بسیاری از مردم نمی‌توانند ببینند، ایالات متحده در فضای سایبر درگیر جنگ است."

راجرز افزود خوشبختانه، بسیاری از این حملات قبل از وارد آوردن هر نوع خسارتی، شناسایی و دفع می‌شوند اما این تهدیدات واقعاً جدی هستند. برخی شرکت‌های مستقل در مقابل این حملات سازمان یافته کشورها، بهتر از دولت عمل می‌کنند و به همین دلیل است که دولت آمریکا نیاز دارد در دفاع از مرزهای سایبری خود یک موضع تهاجمی اتخاذ کند.

مایک راجرز، نماینده جمهوری‌خواه ایالت میشیگان، که ریاست کمیته منتخب جاسوسی مجلس نمایندگان آمریکا را بر عهده دارد، سخنران اصلی "ماه هوشیاری ملی امنیت سایبری" در یو.اس.‌ای‌.ای. سن آنتونیو بود. "ماه هوشیاری ملی امنیت سایبری" عنوان مجموعه برنامه ایست که از سال 2004، در ماه اکتبر هر سال برگزار می‌شود و USAA یا United Services Automobile Association نام یک شرکت خدمات مالی آمریکایی است، که در زمینه ارائه خدمات بازنشستگی، سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی مالی، بانکداری، خدمات بیمه و بیمه عمر فعالیت می‌نماید. گری مک‌الوم (Gary McAlum)، قائم مقام و مسئول امنیتی یو.اس.‌ای‌.ای. ضمن خوش آمد گویی به مایکل راجرز، به نفوذهای سایبری که در ماه‌های اخیر به نهادهای تجاری عظیم آمریکا مثل تارگت (Target)، هوم دیپو (Home Depot)، جیمی جانز (Jimmy John’s) و بانک JPMorgan Chase آسیب زده اند، اشاره کرد.
مک‌الوم گفت: "این حملات بار دیگر لزوم به اشتراک گذاردن هر چه بیشتر اطلاعات میان دولت و صنایع خصوصی را اثبات کردند. یو.اس.‌ای‌.ای. مشتاق است در مبارزه با این تهدیدات، به هر روشی که می‌تواند، به دولت کمک کند".
راجرز گفت: "ضروری است دولت نقش قوی تری در مبارزه با این حملات داشته باشد. هر زمان که دولت آمریکا خود را از موضوعی کنار می‌کشد، دنیا به جای خطرناک تری تبدیل می‌شود".
وی افزود: "بهترین راه برای به اشتراک گذاشتن این اطلاعات، استفاده از خطوط ارتباطی مستقیم در همان لحظه است، خطوط ارتباطی مستقیم بین دستگاه‌ها و رایانه‌ها. به اشتراک گذاشتن صفر و یک‌ها به سرعت نور تنها راه ممکن است. اگر مجبور باشید منتظر شخصی بمانید تا ایمیلی بریتان بفرستد، زمان از بین می‌رود و کار از کار می‌گذرد".
راجرز اعلام کرد: "کشور نیاز دارد از نظر دفاعی، خود را در یک موقعیت قدرتمند قرار دهد تا بتواند در مقابل حملات از خود دفاع کند. اگر این امر محقق نشود، روزی هزینه سنگینی برای این کمبود خواهیم پرداخت".
راجرز افزود: "می‌دانم اوضاع بسیار وخیم به نظر می‌رسد، اما هنوز می‌توانیم این کار را انجام دهیم. فقط لازم است یک بار دیگر به خودمان ایمان داشته باشیم".
مجلس نمایندگان آمریکا لوایحی را به اتفاق آراء تصویب کرد که بنا به گفته راجرز به تشکیل قوانینی برای به اشتراک گذاری اطلاعات تهدیدات سایبری میان بخش خصوصی و دولت منجر خواهد شد. این لوایح برای تصویب نهایی باید از سنای آمریکا عبور کنند.
به گفته مک‌الوم، شهر سن آنتونیو ایالت تگزاس، با وجود تشکیلات نظامی و شبکه‌ای از گروه‌های تجاری و دانشگاهی متخصص در زمینه امنیت سایبر، در صنایع این حوزه پیشرو است. یو.اس.‌ای‌.ای که تمام نیاز امنیت سایبری خود را تامین می‌کند، بیشتر کارمندان امنیت سایبری خود را از پایگاه‌های نظامی و دانشگاه‌های همان شهر به خدمت می‌گیرد.

مایک راجرز (Mike Rogers) نماینده جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت میشیگان، بزودی از سمت خود به عنوان رئیس کمیته جاسوسی مجلس نمایندگان کناره گیری خواهد کرد. راجرز روز دوشنبه به شهر سن آنتونیو سفر کرد تا در خصوص تهدیدات رو به رشد امنیت سایبری از سوی کشورهای دیگر صحبت کند. نام بردن از کشورهایی مثل ایران، روسیه، چین و هیاهو در مورد خطرات احتمالی به راجرز کمک می‌کند در روزهای آخر ریاست بر کمیته جاسوسی مجلس نمایندگان آمریکا بار دیگر در صدر اخبار این کشور قرار گیرد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد