about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان یک نمایشگر «او ال ای دی» ابداع کرده اند که می توان آن را تا ۲ برابر طول واقعی اش کشید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از نیواطلس، این تحول مسیری برای توسعه طیف وسیعی از گجت های الکترونیکی پوشیدنی فراهم می کند.

یک «او ال ای دی» حاوی ورقه های نازک و انعطاف پذیری از مولکول های ارگانیک کوچک است که در واکنش به جریان برق نور منتشر می کنند. او ال ای دی ها از نمایشگر های قدیمی تر ال ای دی و ال سی دی کارآمدتر هستند و برای ساخت تلویزیون و مانیتور رایانه یا نمایشگر ساعت های هوشمند به کار می روند.

پس از چند دهه توسعه، نمایشگر های او ال ای دی به یکی از پیشرفته ترین فناوری ها تبدیل شده اند. اما محققان همیشه به دنبال کاربردهای تازه آنها هستند. این ابزارها با توجه به ولتاژ پایین، کارآمدی بالا، درخشندگی و قیمت اندک، فناوری هایی ایده آل هستند که با دستگاه های پوشیدنی و ایمپلنت ها یکپارچه می شوند.

اما باید نرمی و انعطاف پذیری آنها بهبود یابد. در همین راستا محققان دانشگاه شیکاگو پیوندهای شیمیایی و سختی او ال ای دی ها را هدف گرفتند تا جایگزینی کاملا نوین و انعطاف پذیرتر بسازند.

سیهونگ وانگ یکی از مولفان تحقیق در این باره می گوید: در حال حاضر موادی که برای نمایشگرهای او ال ای دی به کار می روند، بسیار شکننده هستند، آنها هیچ گونه انعطاف پذیری ندارند. هدف ما ایجاد ابزاری است که با کمک پلیمرهای انعطاف پذیر درخشندگی الکترونیکی او ال ای دی را ارتقا دهد.

محققان با توجه به تحقیقات شان در حوزه مهندسی مولکولی می دانستند توسعه یک نمایشگر او ال ای دی انعطاف پذیرتر نیازمند دستکاری مولکولی است. آنها با کمک پیش بینی های رایانشی پلیمرهای او ال ای دی جدیدی ابداع و چند نمونه اولیه را آزمایش کردند. هنگامیکه آنها ماده TADF را با گرما فعال کردند به ویژگی مورد نظرشان دست یافتند.

مواد ارگانیک با کمک این روش کارآمد برق را به نور تبدیل می کنند.

با قرار دادن الکیل (بنیان اشباع شده هیدروکربن ها به فرمول کلی 1+alkyl radical) بین واحدهای TADF پلیمر، نرمی و انعطاف پذیری او ال ای دی مذکور افزایش یافت.

او ال ای دی جدید را می توان بدون ایجاد اختلال در قابلیت های انتشار نور یا تار شدن تصویر تا ۲ برابر طول طبیعی آن کشید.

خوان پابلو یکی دیگر از مولفان ارشد تحقیق می گوید: ما توانستیم مدل های اتمی از پلیمر های مورد نظر بسازیم. ما اتفاقاتی که هنگام خم شدن و کشیده شدن برای این مولکول ها می افتد را شبیه سازی کردیم.

محققان تصمیم دارند نسخه های جدیدی از نمایشگر را توسعه دهند و رنگ های اضافی را ترکیب کنند تا به این ترتیب عملکرد و کارآمدی ابزار بیشتر شود.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.